woensdag 29 juli 2015

Schaduwdoek ophangen

Instructievideo voor het ophangen van een schaduwdoek of zonnezeil. Wilt u schaduwdoek boven uw terras monteren? Eenvoudig op te hangenHet ophangen van een schaduwdoek of zonnezeil is helemaal niet ingewikkeld.


De hoeken van het doek bevestigt j. Voordat je kan gaan beginnen met monteren is het belangrijk dat je een plekje uitzoekt om een schaduwdoek op te hangen. Het is belangrijk om rekening te houden met de stand van de zon in de tuin.

Op welk plekje wil je graag zitten en waar moet je het schaduwdoek ophangen om schaduw te creƫren? Hoe hang ik mijn schaduwdoek op? Een schaduwdoek ophangen is eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Lees de onderstaande instructies goed door en bekijk de speciaal gemaakte montage instructie film van Nesling. Op spanning zetten kan met: spanhaak, spanban profielspanset of katrolset: spanhaak spanband profielspanset katrolset.


Span het schaduwdoek goed strak, zodat de wind er weinig vat op heeft. Indien nodig, kan je het doek later na spannen. Met de Bevestigingsset RVS t.

De set bestaat uit twee spanners, vier platen met oog en twee karabijnhaak. Kortom, de bevestigingsset RVS t. Voor extra stevigheid kan je de palen eventueel maximaal graden schuin weg van het schaduwdoek plaatsen. Daarnaast kan je gebruik maken van spanners, . De bevestiging van een schaduwdoek of zonnezeil in de tuin is voor de echte doe-het-zelver een klus die goed zelf te doen is. Hieronder staat een minuten, 8-stappen video voor de montage van uw schaduwdoek in de tuin. Kijk dan hier voor een pagina vol met voorbeelden!


Als u gebruik maakt van een masthouder, dan kunt u de masten gemakkelijk . Waarom zou je een schaduwdoek van ons nemen? Dit kan tegen de zon zijn, inkijk, of regen. Schaduwdoek perfect ophangen doe je met hoogwaardige bevestigingsmaterialen. Onze schaduwdoeken zijn van een zeer hoge kwaliteit.


De vaste schaduwdoeken hebben allemaal een licht gebogen zijde naar binnen en hebben een zoom, waarin . Hierdoor zou het schaduwdoek eventueel minder lang mee kunnen gaan. Schaduwdoeken zijn ook zeker een perfect middel voor buiten evenementen omdat er geen paal in de grond hoeft voordat u het schaduwdoek op de juiste plek heeft staan. Ook kunt u een schaduwdoek naar eigen hoogte ophangen tussen bomen . Heel handig is de Lasso voor het monteren van uw schaduwdoek aan een ronde of vierkante paal met een maximale doorsede van 9xcm.


De lasso is geschikt voor gebruik in combinatie met een houten, rvs of stalen paal.

Deze lasso kunt u gebruiken om snel en makkelijk de hoogte van uw schaduwdoek aan te passen. Natuurlijk wil je de beste prijs. Ga daarom voor de schaduwdoek Discounter.


Altijd de goedkoopste prijzen! Vergeet overigens niet de benodigde bevestigingsmaterialen voor het ophangen van uw Coolfit schaduwdoek direct mee te bestellen. Nesling schaduwdoek wordt gratis bij u thuis bezorgd.


Welke bevestigingsmaterialen u nodig heeft is afhankelijk van de vorm van het schaduwdoek en waar u deze ophangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts