dinsdag 28 juli 2015

Spaanplaat wit 12mm

Geplastificeerde spaanplaat wit struktuur 100gr. Gebruiksmogelijkheden, Binnen. Toepassing, Renovering, Uitbreiding binnenshuis, Bouw. Materiaal, Hout materiaal.


Oppervlaktebehandeling, Onbehandeld. Deze spaanplaat heeft een dikte van 12mm , een breedte van 125cm en een lengte van 250cm.

Selecteer een dikte: Alle. Artikel omschrijving, Prijs, Prijs per eenheid. Wit plastic spaanplaat PEFC. Plastitex is een houtspaanplaat waarvan beide zijden zijn afgewerkt met een witte melamine toplaag. Standaard spaanplaat met geschuurde, fijne oppervlakte en een sterk schroefbare kern.


Geschikt voor industriële verwerking naar binnenhuis inrichting en Meer informatie. Spaanplaat FSC ( mm x 2x 1cm). De plaat is gemakkelijk te zagen.

Bij het schilderen van de plaat is het van belang de plaat eerst goed in de grondverf te zetten en altijd aan beide kanten dezelfde behandeling te geven om kromtrekken te . Storemax deurplaat eiken brons wit 255x10cm. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Indien gewenst de langskanten en kopsekanten nog afgeplakken met kantstrook melamine wit. Op zoek naar wit spaanplaat voor uw klus?


Bestel snel en eenvoudig bij dé online zagerij. Gratis voor u op maat gezaagd en binnen werkdagen geleverd! Dik, Bree Lang, Afwerking. Een ruim assortiment Alle houten platen en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Primair wordt decor spaanplaat toegepast in de meubelbouw.


Verdere toepassingsmogelijkheden zijn o. Afmeting: 250x125cm en 305x1cm. De randen van de in het . SPAANPLAAT MM 1X 2CM. X 2CM aanvragen hout op . Het Meubelpaneel 10mm wit 250x125cm is voorzien van een toplaag van melamine.

De basis van het paneel is spaanplaat met boven en onder een melamine toplaag en aan de lange zijden . Het product heeft hierdoor een mooi glad en gesloten oppervlak. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan plaatmateriaal. Bekijk hier ons online aanbod!


Resultaten tonen met behulp van een aantal van uw zoektermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts