vrijdag 31 juli 2015

Houtskeletbouw roggel

Het bedrijf is gehuisvest in Roggel. Het systeem wat wij toepassen is . Het houtskeletbouwsysteem wat wij toepassen . Op deze pagina vindt u een greep uit onze productie, zowel van woningen particulier sector, prefab timmerwerken alsook de van de utiliteitsbouw . Houtskeletbouw woningen .

Ook in de utiliteitsbouw worden steeds meer eisen gesteld aan isolatie en luchtdicht bouwen. Steeds vaker vinden de ontwerpers van gebouwen hun . In Nederland was de houtskeletbouw oorspronkelijk erg populair in gebieden met een weinig draagkrachtige bodem. Het tekenwerk is gereed en de productie van de elementen kan beginnen.


Op de site van de aannemer is de bouw op de voet te volgen. Engineering houtskeletbouw. Specifieke ervaring hebben wij op het gebied van houtskeletbouw.

Wij hebben software tot onze beschikking die speciaal voor deze bouwmethode ontwikkeld is. Website door Website door Vet. In combinatie met logstapelbouw is houtskeletbouw ook mogelijk. Bijvoorbeeld voor een verticale beplanking.


Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Door toepassing van hout wordt een gezond binnenklimaat gecombineerd met duurzaamheid en lage energielasten. B produceert en levert prefab houtskeletbouw elementen voor de bouw. Ze produceren diverse constructies, waarvan het grootste deel kapconstru.


BOUWEN met IQ heeft zich . Vakmanschap, kwaliteit en service, top . Bouwbedrijf Timmermans B. Bent u ook op zoek naar een energiebesparende houtskeletbouw BEN-woning die wordt gekenmerkt door duurzaamhei energiebesparende technieken, een zeer laag E-peil én haar milieuvriendelijkheid? Een huis dat comfort biedt, maar ook zeer snel kan worden gebouwd en opgeleverd? Ga dan voor houtskeletbouw. Opdrachtgever: De heer Spronken.


Architect: Van Helmond Zuidam Architecten te Eindhoven.

Omschrijving: Villa op staal gefundeer opgebouwd uit houtskeletbouw. Vrijstaande levensloopbestendige semi bungalow met inpandige garage op perceel van 409m2. Gelegen nabij centrum en voorzieningen van Roggel.


Heeft u binnenkort een bouwbedrijf of aannemer nodig, voor bijvoorbeeld een aanbouw, verbouw, renovatie of houtskeletbouw ? Of wilt u een nieuw huis bouwen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts