donderdag 30 juli 2015

Hardwaxolie osmo

Met de OSMO houtbeschermings producten behouden de vloeren en meubelen hun natuurlijke uitstraling en zijn toch slijtvast en bestand tegen water en vervuiling. Osmo hardwax is het ideale product om hout te beschermen tegen vuil en vocht. Osmo Onderhoudswas is bedoeld voor de verzorging en het onderhoud van uw houten vloer. Wordt ook gebruikt om de kleur olien af te werken. Levertijd: tot werkdagen.


Dit product is zeer geschikt voor oppervlakten die een robuuste toplaag nodig hebben.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkbanken, tafels, aanrechten etc. Sneldrogende afwerking voor houten vloeren, kurk, OSB en meubel- oppervlakken. Deze hardwax is eenvoudig aan te brengen en ook onderhoud is probleemloos. Met de hardwax olie van Osmo speelt u altijd op zeker, want Osmo is een erkend kwaliteitsmerk voor houten vloeren en hun kleur.


Liter, Maak uw keuze), Speciaal afgestemd voor houten vloeren - een eenvoudig te reinigen en duurzaam oppervlak. Hier vindt u alle informatie voor Osmo producten, voor zowel het hout binnen als buiten uw huis. Met Osmo beschermd u uw hout en verlengd de levensduur.


Bekijk ons aanbod Hardwax olie hier. Het is eenvoudig in lagen aan te brengen met een blokkwast of roller.

Het kan op vrijwel alle houtsoorten worden gebruikt met uitzondering van tropische houtsoorten zoals bijvoorbeeld Kambala of Iroko. L topproduct Eiken treden van trap ingeolied. Zeer slijtvaste hardwax olie van Osmo. De hardwaxolie is eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden en te verzorgen. Hardwax Olie OSMO besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop.


De zijdematte vloerafwerking is gebaseerd op de unieke combinatie van natuurlijke oliën en wassen en niet . Osmo Hard wax olie is misschien wel de bekendste hardwax olie omdat de firma Osmo commercieel hard aan de weg timmert met Osmo producten. Op deze site vindt u uitgebreide informatie over oliën en wassoorten waaronder ook een bijzondere hardwax olie en vertellen we u hoe we tegen ónze producten aan kijken. Osmo Hardwax-Olie zorgt voor een optimaal beschermd oppervlak. Deze lak op terpentinebasis is gemaakt voor parketvloeren en andere houten vloeren. Uw parketvloer werd behandeld met OSMO Hardwax olie.


Dit is kwalitatief een van de beste producten op de markt en combineert het fraaie uitzicht van een geboende vloer met het gemakkelijke onderhoud van een geverniste parket. Opdat uw massief parket met de jaren een nog mooiere uitstraling zal krijgen is een. Met de Osmo kwast breng je heel gemakkelijk en hardwaxolie aan op vloeren, meubels of randen. Vandaag voor 17:uur besteld = morgen in huis! Product was successfully added to your shopping cart.


Door intensief gebruik heeft hout extra verzorging nodig. Bij deze verzorging mogen de na.

Vanuit verfchemisch oogpunt is het een lak, met een. Productbeschrijving: Kleurloze matte houtafwerking, die alle voordelen van oliën en wassen combineert in een uniek product. In vergelijking met oorspronkelijke verfsystemen wordt door het gebruik van. Binnenkort meer Tycho Shop onderdeel van Tychvloeren.


Vloerolie, Meubelolie, Hardwaxolie , Wasolie maar ook Osmo , Woca, Vesting en meer. Het is een krachtig product dat een goede naam heeft opgebouwd onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts