maandag 20 juli 2015

Eiken kasteelvloer

Bij kasteelvloeren is vaak een houten vloeren waarbij mensen het vermoeden hebben dat deze uit een kasteel komt. Met een kasteelvloer wordt vaak een ruige, verouderdere, rustieke en brede houten vloer bedoelt. Al onze houten vloeren worden.


Verouderde eiken houten kasteelvloer. Prachtige hand bewerkte kasteelvloer van massief eiken hout. Kasteelvloeren zijn houten vloer die doen lijken alsof ze uit een kasteel komen.

De meeste houten vloeren die onder de noemer. Deze vloer heeft ook talrijke bewerkingen gehad. En door alle deze diverse verouderings technieken heeft deze super vloer een unieke uitstraling gekregen Door het geseleffect is deze . Rustieke eiken houten kasteelvloer. Voor u bewerkt in onze werkplaats. Geschikt voor vloerverwarming.


Ondanks de ruige uitstraling van deze kasteelvloer, is deze vloer wel geschikt voor vloerverwarming. Niet alle kasteelvloeren zijn dat! Deze eiken kasteelvloer is hier speciaal voor ontwikkeld.

Tevens haalt u een heel goed rendement uit uw vloerverwarming. Kom langs en laat u vakkundig adviseren naar de mogelijkheden. Diverse mogelijkheden in breedte en dikte. Ook van deze adverteerder . Handgeschaaf getrommeld en gerookt. Behandeling volledig naar uw wens!


Beschikbaar in 1 1 en 20cm breed massief, en 14cm tm. De massieve kasteelvloeren zijn 19. Omdat er veel voorraad is worden deze vloeren tegen een fractie van de nieuwwaarde verkocht.


Deze planken zijn rondom voorzien van veer en groef en de onderkant is behandeld middels lengtefrezingen om het kromtrekken en schotelen van de planken tegen . Een massieve eiken parket in een zeer rustiek uitvoering. De open knopen, barsten en andere defecten zorgen voor een rustieke gezelligheid in de kamer. Deze onbehandelde massieve eiken planken . Op zoek naar een verouderd eiken kasteelvloer ? In onze ruime showroom vindt u alle eikenhouten vloeren en onze vloerenspecialisten zullen u graag informeren over de mogelijkheden die passen bij uw interieur! De Vloerenkamer kent verschillende soorten sorteringen: de molenvloer, de kasteelvloer en de kloostervloer.


Door de knoesten zit er wat meer leven in de vloer. Bekijk hier ons assortiment. In de afgelopen jaar bleek dit de meest verkochte vloer te zijn.

Kom gerust even langs om de vloer in . This Pin was discovered by Belat parket. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Groot assortiment frans eiken klooster vloeren en kasteel vloer bij zaanbever houten vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts