woensdag 22 juli 2015

Bruiloftstaart prijs

Als je deze prijs vermenigvuldigt met het aantal gasten op je bruiloft, heb je al een aardige inschatting van de kosten. Houd er wel rekening mee dat bakkers vaak van een minimum aantal personen uit gaan. Gemiddeld ligt dit minimum rond de à personen, wat inhoudt dat de minimumprijs voor de hele taart vaak rond . Geen geheimzinnighei maar gewoon een scherpe en eerlijke prijs voor uw bruidstaart. Uit onderzoek is gebleken dat we meer dan (!) goedkoper zijn.


De prijzen van onze bruidstaarten liggen tussen ongeveer tussen de €en €1- per persoon, afhankelijk van het design en de werktijd.

Om er zeker van te zijn dat jullie bruidstaart perfect naar . Dat een trouwerij veel kosten met zich meebrengt zal inmiddels duidelijk zijn. De vraag rijst dan al snel wat een bruidstaart kost. De kosten van een bruidstaart zijn niet eenduidig neer te zetten.


We zullen hieronder een aantal richtlijnen geven met betrekking tot de prijs van een . Omdat er zoveel variatie is in custom made taarten, kan ik nooit een vaste prijs laten zien. In de berkening ga ik uit van het aantal personen en de moeilijkheid van de taart. Wil je het beste van het beste op je huwelijksfeest?


Speciaal om die wens te vervullen is DelRey in New York gaan bijscholen en is sindsdien gespecialiseerd in echte “American weddingcakes”.

Wil je net als in de films een grote bruidstaart met veel etages, prachtige decoraties en al het . Laagste prijs eerst, Hoogste prijs eerst. Bruidspaar taarttoppers, goedkope taarttoppers voor de bruidstaart, grappige taarttoppers, taarttopper homohuwelijk. Onderstaand vind je de prijslijst. Staat de taart die je wilt hebben er niet bij, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Graag ontvangen wij de bestelling van jullie bruidstaart minimaal maand van te voren.


Voor jullie bruidstaart willen jullie natuurlijk eerst proeven wat het gaat worden. Daarom bieden wij jullie de . Ik vroeg me dus af hoeveel jullie voor jullie bruidstaart betaald hebben ( prijs per persoon) en of je die dan bij een bakker vandaan ha of via een trouwlocatie geregeld of iemand anders em voor je . Elke feestelijke gelegenheid is wel een taartje waard! Maar zeker niet alleen voor een taart , maar ook voor cupcakes, pushcakes, cakepops en koekjes. Benieuwd hoe het proces van een bruidstaart bestellen bij Sugarlips Cakes eruit ziet?


Bekijk de stappen op onze website! Kosten van de bruidstaart. De prijzen van bruidstaarten variëren enorm en zijn natuurlijk niet in de laatste plaats afhankelijk van de grootte.


Vaak rekenen banketbakkers daarom prijzen per persoon. Ga dan uit van ergens tussen de € en €per persoon. Totaal zal een bruidstaart al snel ergens tussen de €1en .

Bijgevoegd vind je een aantal. Exotische bloemen of zeer gedetailleerd werk kan tot een meer prijs leiden. Startprijzen van tot per . De taart was nog mooier dan we verwacht hadden ! Ik vond hem echt geweldig, echt een droomtaart en hij was super lekker. Meerdere mensen vroegen waar we de taart besteld . De mooiste dag en daar hoort ook de mooiste taart bij.


De een wil een eenvoudige taart , de ander één met veel decoratie. Aangezien de offerte afhankelijk is van veel verschillende mogelijkheden is het niet mogelijk om vooraf of per mail een prijs te noemen. Silly Bakery is een Cake Boutique gevestigd in Eindhoven. Zij verzorgt custom made bruidstaarten en sweet tables door heel Nederland en België.


Taarten in Amsterdam bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts