maandag 20 juli 2015

Auto zonnescherm bedrukken

Auto zonneschermen bedrukken met naam, logo of een ander eigen ontwerp! Vanzelfsprekend bij Suprème Relatiegeschenken. Het zonnescherm met foto en tekst bestel je per stuks inclusief handige zuignappen. Een echt originele verrassing!


Wij leveren ook direct aan de zakelijk markt, u kunt nu een offerte aanvragen. Deze auto zonneschermen worden per twee stuks geleverd.

Je kunt deze hier direct ontwerpen met de online ontwerpmodule. Het is heel gemakkelijk en iedereen kan het. Op zoek naar een origineel cadeau of zonneschermen voor in uw eigen auto ? Hieronder kunt u uw eigen zonnescherm bedrukken (per set van twee) met elk gewenste . Bescherm uw medewerkers en relaties tegen de zon en laat een auto zonnescherm bedrukken met uw logo of tekst.


Een auto zonnescherm met logo voorkomt dat uw auto extreem warm wordt op een stralende zomerdag. Een bedrukt auto zonnescherm voor de zijruit kan uw passagiers op de achterbank een comfortabele . Zonneschermen bedrukken met logo.

De welbekende zonneschermen, die je voor diverse autoruiten ziet tijdens warme dagen, zijn ook bedrukt met logo te bestellen. Deze zonneschermen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. De meest voor de hand liggende druktechniek voor het bedrukken van zonneschermen is . Bedrukte auto zonneschermen zijn perfecte promotieartikelen. Als fabrikant maken wij bedrukte zonneschermen en voorruitbeschermers, ook voor in de winter.


Goedkope auto zonneschermen. Hou de zon buiten en laat de herinneringen binnen. Dit aluminium winterscherm is aan beide zijden voorzien van een bubbel isoleerlaag en omhult met een metallic folie. Het scherm beschermt uw auto in de winter periode tegen sneeuw en ijs. Maar is ook uiterst geschikt voor de zomer periode als zonnescherm tegen de hitte.


Het goedkoopste auto zonnescherm voor uw voorruit of zijraam voor in de winter of zomer. Discountprijzen ▻Bestel nu! Houd de zon buiten en laat de herinneringen binnen.


De voorruit van de auto wordt één grote etalage voor je merk dankzij een wijds zonnescherm met print. UV-vaste inkt en stevig karton maken hiervan een duurzaam product om je merk in the picture te zetten. Dan zijn de zonneschermen voor de zijraampjes een must.


Voor het bedrukken van Autozonneschermen relatiegeschenken geldt een meerprijs.

Bereken eenvoudig de kosten voor de bedrukking op de pagina van het betreffende geschenk. U kunt relatiegeschenken zoals bovenstaande Autozonneschermen bedrukken met logo of een andere opdruk. Bestel snel en goedkoop uw auto zonneschermen online. Hier kunt u ook direct de . Uw leverancier voor bedrukte en onbedrukte zonneschermen - Persoonlijk advies?


Promoboer produceert bedrukte auto - zonneschermen voor in de auto. Onze zonneschermen bevestigt u gemakkelijk op de voorruit of zijruit van iedere auto. De schermen kunnen zowel aan de binnenkant als buitenkant van de auto bevestigd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts