vrijdag 17 juli 2015

Terrazzo reparatie

Grato is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het restaureren van terrazzo aanrechtbladen en vloeren. Ook uw betegelde spoelbak kan grato voor u restaureren door de tegeltjes te vervangen. Deze maken wij voor u weer als nieuw. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor:. Het herstel van terrazzovloeren is meestal de moeite waard.


Als er sprake is van schade aan een terrazzo vloer of ander terrazzo werk zoals bijvoorbeeld een aanrechtbla is het meestal de moeite waard dit te laten repareren.

Reparatie van terrazzo is specialistisch werk en dit moet gebeuren door een vakman. Bij een vloer worden er met speciaal slijpgereedschap meerdere . Kun je een terrazzo aanrechtblad repareren ? Een terrazzo aanrechtblad repareren bij grotere beschadigingen: Het is heel goed mogelijk een terrazzo aanrechtblad te repareren. Het cementmengsel wordt gegoten in een mal en hardt vervolgens uit tot een . Door onze jaren lange ervaring in het produceren van terrazzo producten kunnen wij u adviseren om voor u de juiste keuze te maken! We leveren in heel Nederland.


Terrazzo is een mengsel van cement en natuuursteenkorrel. Kom langs in onze showroom.

Welkom op de compleet vernieuwde website van Marcel van den Nieuwenhof. Door de veelzijdigheid van dit product is veel mogelijk. Huis gekocht, oude vloerbedekking, zeil, of plavuizen verwijderd en u komt een oude terrazzovloer tegen, denk dan niet dat deze reddeloos verloren is. Bel voor een afspraak en we komen vrijblijvend en kosteloos (binnen de regio) langs. Geniet van het mooiste graniet, mozaïek en terrazzo van Cristofoli uit Den Haag.


Gootsteen in terrazzo aanrecht repareren. Er hebben tegeltjes losgelaten in de gootsteen van ons aanrecht. Als we er nieuwe tegeltjes in leggen is er niveauverschil.


Wat zou uw werkwijze zijn en wat zijn de kosten. We hebben reservetegeltjes. Ontdek de kosten van terrazzo van de nostalgische granitvloer. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie - en restauratiewerk aan terrazzo vloeren en aanrechtbladen.


De afgelopen jaren hebben vele grote projecten gedaan waaronder diversen scholen, musea en meerdere vloeren in het grootste nationale museum van Nederland in Amsterdam. En daar zijn we uiteraard trots op. Een hete pan kan op het aanrecht gezet worden zonder dat het blad blijvend beschadigd zal worden. Toch adviseren wij om onderzetters te gebruiken omdat de hitte de beschermlaag kan aantasten en om krassen te voorkomen.


Scheuren vormen nogal eens de aanleiding om de vloeren af te dekken of zelfs geheel te verwijderen in plaats van ze te repareren. Niet alleen het repareren van scheuren, maar ook het opsporen en behandelen van de oorzaken van de beschadigingen maken dat herstelwerkzaamheden vaak ingrijpend en kost-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts