dinsdag 21 juli 2015

Cilinderslot test

Na speerwerk op internet kom ik er maar niet achter wat nou een goed cilinderslot is en wat het verschil is tussen de merken. In een somber scenario zien we kwaadwillenden al een nachtje shoppen, zonder zichtbare sporen achter te laten. How to Open a Kwikset Smart Key Lock in seconds Video by Mr. Locksmith - Duration: 3:52. Cilindersloten zijn er in verschillende kwaliteiten en prijzen.


Een cilinder (ook wel cilinderslot genoemd) bedient de nachtschoot van een insteekslot.

Hij zorgt er dus voor dat jouw. Heeft jouw cilinderslot een SKG keurmerk, dan weet je dat deze getest is op een aantal essentiële punten. De cilinder heeft bij testen minder dan drie minuten inbraakwerendheid gehaald.


Een cilinderslot met kerntrekbeveiliging voorkomt dat een inbreker een schroef in de cilinder kan schroeven of boren om deze vervolgens samen met de cilinder uit het slot te trekken. Na het slagen voor deze test krijgt een cilinderslot SKG 3 . Op deze pagina geven wij jou advies en vertellen wij waar je op kunt letten zodat je daarna met een veilig gevoel de deur achter je dicht kan doen. Zij testen als onafhankelijke instantie hang- en sluitwerk op sterkte en duurzaamheid.


Ook de sloten die gebruikt worden.

Vooral voor woningen in nieuwbouwwijken, veelal uitgerust met eenzelfde type cilinderslot , vormt inbraak met slagsleutels een potentieel gevaar. Een zorgwekkende uitkomst nu blijkt . Er zijn online ook wel testen te vinden, daar kun je dan zien tegen welke methode ze bestand zijn ( kerntrek, klop, Bulgaarse methode etc.). Deze keuring test op minimaal minuten inbraakwerendheid. De keuring kan behaald worden door de methode te vertragen of de trekkracht te weerstaan.


Hang en sluitwerk dat bewezen heeft voldoende inbraakwerend te zijn mag het keurmerk met sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan . Uit de test blijkt dat er ook slagsleutelbestendige cilinders zijn, hier houdt het PKVW op dit moment nog geen rekening mee. Uw cilinder of sleutel kan worden bijbesteld!


Maakt deel uit van een sleutelplan. Super handig natuurlijk, zowel de poort, schuur als huis sloten werken met sleutel. Maar, het lijkt er op dat jaar het max is voor de sleutels: In week tijd zijn er gewoon twee afgebroken waarvan in een . Toen ik mijn huis kocht heb ik veel gezocht naar reviews en testen van cilinders, en de MC kwam hier als de betere (en betaalbaardere) uit.


Heeft u vragen dan kunt u mij dagen per week tot 23. MC color cilinder te openen met de kerntrekmethode. Vriendelijke groet, Eric van Spronsen. Wanneer u overweegt om uw sloten te laten vervangen, is het aan te raden om cilindersloten met een keurmerk aan te schaffen.


Op basis van deze tests worden er sterren toegekend aan een slot.

Een slot met één ster is. Stichting Kwaliteit Gevelbouw ( SKG) test verschillende sloten op diverse punten, waaronder veiligheid. Onze cilinders zijn voorzien van verschillende SKG keurmerken.


Inbraakwerend hang- en sluitwerk kan aanspraak maken op het SKG keurmerk cilinders. Cilinders met dit keurmerk zijn een goede keuze en deze SKG .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts