donderdag 30 juli 2015

Partytent 2 meter breed

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Voor iedereen een voordeel. Afemtingen: lang: meter breed : meter hoogte: ,meter degelijke kwaliteit met dik buizen systeem. Dus wel graag bieden naar waarde ook te koop gasheater (kanon type) er bij die de tent ook warm kan . Te koop een easy up partytent van meter breed en 4.

NU AANBIEDING ,X meter 2de dag halve prijs ! Oppervlakte 18m² ,x meter Oppervlakte 25m² ,x meter Oppervlakte 35m². Bij een tent van ,en meter breed tellen we ongeveer tot personen per m², bij een vier meter brede . SUNSOL levert nu deze SUPERGROTE TENT met vensterwanden voor maar 1EURO ! Tent is maar liefst meter lang - meter breed en meter h… € 1300. Als je een stevige partytent zoekt die echt tegen een stootje kan, kies je best voor tenten die gemaakt zijn van pvc.


Bovendien zijn er ook partytenten met zijwanden die beter beschutten tegen regen of wind.

Geen idee hoe groot je tent moet zijn? Zonder tafel of stoelen past ongeveer persoon op vierkante meter. De partytenten van KARWEI zijn geschikt voor elk feestje. In vele maten, ook met zijwanden.


Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel direct online! Doorloophoogte: ,meter. Vrije ruimte: Lengte: meter. Aantal mensen: Staand ongeveer 18 . Deze zijn meestal opgedeeld in twee tenten van meter breed.


Opening De nokhoogte is iets anders dan de openingshoogte. De openingshoogte is namelijk even hoog als de wandhoogte. Gasten die langer zijn dan meter. Dit is doorgaans meter. Bedacht en ontworpen uit eigen ervaring!


Professionele partytent in stukken van meter modulair op te bouwen. Stormbanden set speciaal voor gras, gron stenen en tegels.

Spandband variĆ«rt van 9-meter lang, passend bij de . Deze zijwanden worden ook veel gebruikt voor het dichtmaken van een overkapping of carport. Partytent zijwand PVC in vele kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts