woensdag 22 juli 2015

Buiten stucwerk

De prijs voor het stucen van de buitenmuur hangt af van de stucadoor, de conditie waarin de muur verkeert en wat de wensen zijn van de klant. De kosten zullen doorgaans hoger uitvallen omdat buiten stucwerk bestand moet zijn tegen wisselende milieu invloeden. Omdat we toch een prijsindicatie willen geven gaan we . Wanneer is buiten stucwerk geschikt?


U heeft een nieuw stuk aan uw huis laten bouwen, u heeft een oud huis waarvan u de gevels niet meer mooi vindt of de oude stuclaag laat los en u heeft scheurvorming.

Dit zijn allemaal redenen om te overwegen de buitenkant van uw woning of kantoor te laten stucadoren. Ontdek de voor- en nadelen van stucwerk buiten! Pleisterwerk voor uw buitengevel om te beschermen tegen vocht problemen. Het stucen van een buiten gevel geeft veel voordelen.


Benieuwt naar de prijzen? Stucwerk op uw buitengevel laten aanbrengen? Omdat de gevel bloot komt te staan aan weersinvloeden van buitenaf is het zaak dat er het juiste materiaal gebruikt wordt.

Omdat de stuclaag bestand moet zijn tegen de weersinvloeden, met name regen, gebruiken wij voor buiten stucwerk altijd klak cement gebonden specie ook . Dan is het stucen van de buitenmuur een perfecte optie. Een buitenmuur stucen is geen gemakkelijke project, tenminste niet als de buitenmuur er ook strak en mooi uit moet komen te zien. Kan jij wel een stukadoor gebruiken.


Blucladwanden worden opgebouwd uit cementplaten, waarop een lijmlaag komt met hier ingebed wapeningsgaas. Het voordeel hiervan is dat het een open spouwsysteem is waardoor lucht en vocht snel afgevoerd kunnen worden. Hierop zijn wederom diverse afwerkingen mogelijk.


Als u een nieuwe uitstraling wilt voor uw huis is een buitenmuur stucen een zeer voordelige optie. Buitenmuren kunt u gemakkelijk laten . Met buitengevelisolatie krijgt een woning . Wat voor stucwerk is er allemaal mogelijk op de buitengevel van uw huis? Op deze pagina geven wij u advies over de beste materialen en de prijzen om uw gevel te laten stucen. Ook steeds meer Nederlanders kiezen voor buiten stucwerk.


Gewoon omdat het mooi is of naar aanleiding van schadeherstel of een isolatiebehoefte. Geef uw woning of bedrijfspand een strakke en frisse uitstraling door een erkend stukadoorsbedrijf.

Wij zijn al meer dan jaar een specialist in buiten stucwerk. Voor het beste buiten stucwerk schakelt u Stukadoorsbedrijf Maarten Veldt in! Een lelijke buitenmuur stucen maakt deze weer mooi en strak. Je kunt de muur daarna in de betonlook laten of in een kleur verven. Het nadeel van buiten stucen is je afhankelijkheid van het weer.


Bij regen spoelt de stuclaag weg en bij te veel zon en wind droogt deze te snel op. Stukadoors Bedrijf Gebroeders Kijk in de Vegte is gevraagd voor het stucwerk van een luxe woonboerderij. Een bewolkte droge dag is het beste. De buitenkant is gestuukt op basis van Trassklak en daarna afgeschuurd met Trasskalk fijnpleister.


Vervolgens geschilderd met een saus op silicaat basis. In de praktijk komt het voor dat bestek beschrijvingen in werkelijkheid niet zo kunnen worden uitgevoerd. Architecten baseren - wel dan niet terecht - hun keuze vaak op wat ze mooi vinden, niet omdat een voorgeschreven pleistersysteem zo praktisch is. Hoe kunt u uw gevel voorzien van een cementgebonden pleister en met welke zaken moet er rekening worden gehouden? Lees meer voor de aandachtspunten.


In deze aflevering zie je hoe je een buitenmuur moet stucen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts