woensdag 29 juli 2015

Schuifdak overkapping

Houd je terrasoverkapping flexibel met een schuifdak. Genieten van de zon of juist afkoelen in de schaduw: bekijk de opties op onze website. De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. C plaat van Veldman zijn voorzien van een uniek systeem . Een terrasoverkapping met schuifdak is een uitstekende toepassing als terrasoverkapping.


Kom naar onze showroom om de schuifdaken voor uw terras te bezichtigen.

Glazen panelen en veel mogelijkheden. Vitello Flex - Met deze schuifbare terrasoverkapping speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdak terrasoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben.


Het dak is zowel elektrisch als handmatig te openen. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden.

Het is mogelijk om onze Solid Bow Terrasoverkappingen te voorzien van een schuifpaneel. Schuifdak zie foto of vast dak? Wij verkopen alle soorten terrasoverkappingen.


Wij zijn specialist in vaste en schuifdak overkappingen. De elektrisch schuifbare terrasoverkapping van Ittalum is zeer eenvoudig open en dicht te schuiven. Ook grote overkappingen . Kom deze schuivende glas overkapping zien in onze 500m grote showroom en ontvang euro reiskostenvergoeding bij aankoop van een TOPSLIDING terrasoverkapping of aluminium voordeur. Nieuw het dak van de TOPSLIDING terrasoverkapping van aluminium en 8mm . Zo zit u altijd zoals u wilt. Een even elegant als uniek systeem is de schuifbare terrasoverkapping van Ittalum.


Nog meer genieten van uw tuin of terras, van het begin van het voorjaar tot laat in de herfst terras dak. Webwinkel vol top producten voor meer wooncomfort. Met een netwerk van technische specialisten ter ondersteuning van inmeten, monteren en advies aan huis.


Heeft u een grote binnenplaats en wilt u deze volledig automatisch overkapt hebben, dan is deze overkapping wat voor u. De schuifbare terrasoverkapping van Ittalum is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment makkelijk open te schuiven is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts