vrijdag 17 juli 2015

Grafsteen graniet

De natuursteen grafsteen wordt het meest gekozen. Een graniet grafsteen is duurzaam en kent vele variaties. Klik op een link voor meer informatie over een betreffende categorie grafstenen waar u direct grafsteen voorbeelden met prijzen kunt bekijken. Bij ieder voorbeeld staat de prijs vermeld zodat u weet wat de grafsteen kosten zijn.


Honderden grafsteen voorbeelden te zien met prijzen. Op deze pagina ziet u verschillende granieten grafstenen zodat u een beeld krijgt van wat mogelijk is.

Graniet is een veel gebruikt soort natuursteen. Persoonlijk ontworpen en vervaardigd. Ruim online aanbod van personaliseerbare grafzerken voor urnengraven in verschillende soorten graniet.


Scherpe prijzen – Vakkundige plaatsingsdienst. Exclusieve grafstenen fotoverzameling. Divers en traditioneel fotoverzameling. Meestal wordt deze steen gepolijst zodat er een glad en glanzend oppervlak ontstaat dat eenvoudig is schoon te houden.


Een groot voordeel van graniet is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Bent u op zoek naar een prachtige grafsteen van graniet ?

Bekijk dan het aanbod van Woertman Natuursteen. Al jaar een begrip in de natuursteen wereld. Granieten grafstenen zijn onderhoudsvrije grafstenen.


Eigen productie met maatwerk en snelle levertijden wordt al jaren gewaardeerd door onze klanten. Vroeger werden grafstenen voornamelijk gemaakt van marmer en hardsteen. Deze materialen zijn jarenlang toegepast doordat het materiaal geschikt was om te bewerken, bijvoorbeeld het handmatig hakken van de letters. Maar met de opkomst van machines werd er ook steeds vaker een grafsteen van. Het kan uitstekend tegen weersomstandigheden waardoor het oorspronkelijke ontwerp van een grafmonument . Ons assortiment bestaat ook uit grafmonumenten in combinatie met brons en glas.


Ons bedrijf is geheel geautomatiseerd. Voor het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten . Mooie laatste rustplaats. Grafstenen en grafzerken.


Het overlijden van een dierbare brengt veel verdriet met zich mee. U wilt van de laatste rustplaats van uw dierbare dan ook een mooi plekje maken. Wij helpen u daar graag bij. Veertig jaar ervaring in grafstenen.


Granidesign Culot werkt met duurzame materialen en.

Mogelijkheden in kleur en structuur. De granieten grafsteen is onderhoudsarm. Alle grafstenen en grafzerken op deze pagina zijn gemaakt van graniet. Deze grafstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren en modellen en met tekst naar keuze.


U kunt kiezen uit verschillende lettertypes. Een bronzen vogeltje of bloem is een mooie aanvulling voor de grafsteen. De ruimte tussen de afzonderlijke delen vormt een kruis. Moderne kruisvorm tussen de stenen met . Klassieke grafsteen in gebrande graniet.


Deze staande grafsteen is gebasseerd op een klassiek model, die je vaak tegenkomt op oude begraafplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts