maandag 20 juli 2015

Velux ggl 808 afmeting

Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven behalve de GGL maar is te vervangen door de FK06. Het is dus van belang dat u de code van uw oude Velux dakraam weet. Als u het dakvenster kantelt, ziet u op . Kies hier uit de verschillende afmetingen en formaten van de VELUX dakramen.


Elk VELUX dakraam kan vervangen worden door een nieuwer model omdat VELUX al jaar en dag een aantal standaard formaten aanhoudt.

Vervangen door het UKformaat. Vind velux 8op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bloc Rolgordijn geschikt voor VELUX. Dit tuimelvenster is standaard leverbaar.


De UKkan gebruikt worden als vervanger van de GGL en GGL 808. Tuimelvensters zijn geschikt voor een. In de onderstaande tabel is de vrije doorgang van diverse typen dakvensters beschreven, de onderzijde van het dakvenster dient op maximaal meter van de vloer te zijn geplaatst.

Vrije doorgang breedte x hoogte in mm. De code van het te vervangen Velux dakraam vindt u op het draaiende gedeelte. GGL -8- GGL - 8- GGL -U08- GGL -UK08. Frisse lucht in een handomdraai met het VELUX tuimelvenster. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan.


De innovatieve bedieningshandgreep aan de. Download de montageinstructies van VELUX producten. Onze producten worden gemaakt om u jarenlang gebruiksplezier te bieden. Door slijtage kan het echter nodig zijn om na jarenlang gebruiksplezier onderdelen te vervangen. Daarom bieden wij u via onze onderdelenshop de mogelijkheid om onderdelen voor uw VELUX dakraam aan te schaffen.


De onderdelen die wij in . GGL -C0 GGL -C0 GGL -C0 GGL - . VELUX maatcodes, Buitenwerkse maten (bxh). Ook heeft u deze code van uw bestaande kantelraam nodig bij het bestellen van Velux raamdecoratie en zonwering. U0 8, 134x1cm . De eerste code geeft het type dakvenster aan, bijvoorbeeld GGL. De tweede code geeft de afmeting van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts