woensdag 29 juli 2015

Regelunit vloerverwarming

De vloerverwarmingverdeler is het hart achter de vloerverwarming. Er is een ruim assortiment aan verdelers verkrijgbaar, elk met zijn eigen eigenschappen. Door middel van een thermostaat geef je aan de vloerverwarming verdeler door welke temperatuur de vloer moet krijgen.


De verdelers zijn verkrijgbaar . Dit geheel word getest,gevuld en bedrijfsklaar opgeleverd( excl. stopcontact).

Als je dat eenmaal gewend bent dan wil je nooit anders meer. Vloerverwarming is zeer comfortabel in je huis. Het verschil is voelbaar in de zin dat je de kou van de vloer voelt en er wordt verwarmd via bijvoorbeeld hangende radiatoren.


Met vloerverwarming heb je dat niet. Deskundigheid staat bij ons voorop! Voor iedere soort vloerverwarming koopt u bij 123- vloerverwarming een regelunit op maat. Wij garanderen u topkwaliteit tegen de allerlaagste prijs!


Vloer- en wandverwarming als bijverwarming blz.

Aanwijzingen voor de gebruiker. Ontwerp vloerverwarming blz. Regelunit badkamer- of keukenverwarming (maatschets en schema) blz. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Installeer de vloerverwarming van de toekomst. Dank u voor de aankoop van onze regelunit voor vloer-.


In de Wavin regelunit voor zones. Lees deze handleiding voordat u begint met. HENCO REGELUNIT VLOERVERWARMING. Henco regeling voor vloerverwarming.


Complete set voor het regelen van de temperatuur in aparte ruimtes, b. Woonkamer, hal en kantoor. De temperatuur wordt geregeld door draadloze. Verdelers zijn voorzien van wilo a-label pomp.


Geschikt voor hoofdverwarming of. BEGETUBE Regelunit vloerverwarming UNIMIX, Uitvoering=Unimix - met ingebouwde driewegkraan.

Hierbij informatie om uw vloerverwarming in gebruik te nemen. Standaard zijn de ROBOT Compact vloerverwarmingsverdelers hydraulisch neutraal geassembleerd. In deze opbouw functioneert de verdeler het beste wanneer deze in de buurt van uw verwarmingsketel geplaatst wordt (niet verder dan ca. meter leiding).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts