dinsdag 21 juli 2015

Radiator plank

Deze Radiotor plankdrager van Duraline ondersteunt de planken waarop jij je spullen zet. Het geeft een decoratieve oplossing voor bijvoorbeeld. De Duraline radiatorsteunen wit stuks zijn ideaal voor het monteren van een plank boven uw radiator.


U bevestigt de steun eenvoudig aan de radiator en kunt deze dan combineren met diverse planken van Duraline. Zo creëert u snel extra opbergruimte.

Deze plankdrager is uitermate geschikt in een modern. Maak de ALGOT-creatie vast aan de houten plank met de verbindingshoekjes. Aangezien de zijkanten van de radiator niet bedekt zijn, is het wel zo leuk om de ruimte tussen de radiator en meest rechter houten plank op te vullen.


Dit kan met bijvoorbeeld de BRANÄS-mand en een vintage houten kastje. Ontdek en bewaar ideeën over Radiatorplank op Pinterest. Meer ideeën over Kleine gangen, Radiatorkast en Victoriaans huis interieurs.


QlinQ radiatorplankdrager wit 30.

Geschikt voor elke radiator. Radiator plank 200cm breed 30cm diep donker bruin hout. Heel makkelijk erop te schroeven. Ideaal om snel een plank boven je radiator te maken.


Plankendragers nu bij HORNBACH kopen! Ik heb een raam met daaronder een radiator. Op de radiator wil ik een plank bevestigen. Hiervoor heb ik twee radiator plankdragers gekocht. Vensterbank boven radiator , Warmteverlies?


Hoe kan ik op een radiator een vensterbank maken? Daarover wil ik nu een vensterbank over plaatsen. Hoe pak ik dit het mooiste, goedkoopste en het makkelijkste aan ? Als je leeft op 28m heb je niet alle ruimte van de wereld.


Voor de Apeldoornse studio van Maarten heeft Thomas iets handigs verzonnen. Hij maakt een radiatorombouw, waardoor de radiator verandert in een brede vensterbank. De ultieme plek om te relaxen.

Zonder een stoel te hoeven aanschaffen! Spike blocks to the floor in front of the fan and mount the radiator on them with lag bolts. Then make a long tie- ro to secure the top of the radiator to the face planks in a solid manner.


Gebruik radiatorbekleding als een meubel. Een radiatorombouw of radiatorbekleding is niet alleen handig in gebruik als plank voor boeken, fotolijstjes, planten of accessoires, maar kan ook gebruikt worden als bijvoorbeeld een plek om een tv neer te zetten, of zelfs als extra werkplek, door de bovenste plank te verbreden. Maak je eigen radiator ombouw van steigerhout. Een radiatorombouw van steigerhout is niet alleen geschikt om de radiator weg te werken, maar is ook een plek om even te zitten of om iets op te plaatsen.


Steigerhout is verkrijgbaar in diverse kleuren en. Type klus: Ontwerp en interieur overige. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Della hield zich inmiddels met een hand vast aan de plank en gebruikte de andere om aan een enorme plastic tas te rukken.


Hier, A help me even deze omlaag te tillen. Wacht, daar komt-ie, pas op! Addie trok haar knieën nog dichter tegen haar borst en plette haar rug tegen de radiator terwijl de tas naar beneden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts