vrijdag 24 juli 2015

Boekenkast met schuifdeuren

Vanaf €3gratis geleverd! Eikenhouten boekenkast in goede staat. Twee glazen schuifdeuren , planken en twee laden. Hoogte 200cm, diepte 40cm en breedte 135cm. Heb je schoenen die je niet meer draagt?


Op Marktplaats zijn ze zo verkocht.

Bekijk ook mijn andere advertenties. De kast bestaat uit onder en bovendeel. Tweede kerstdag openvan 12. In doetinchemen in alphen aan den rijn teak boekenkast met twee grote schuifdeuren.


Staat bij ons in de showroom. Kijk ook eens bij onze andere advertenties (rechts bovenin) bij indoteak staat een grote collectie. Meer ideeën over Geheime kamerdeuren, Verborgen deur boekenkast en Verborgen deuren.


Ben jij op zoek naar een schuifdeurkast en wil je optimaal gebruik maken van jouw ruimte?

Onze schuifdeurkasten kunnen geheel naar jouw wens en stijl op maat worden gemaakt. Het zoekertje met de titel 'Grote boekenkast met glazen schuifdeuren ' is helaas verwijderd. Ontdek onze Schuifdeurkasten! Voorzien van zijwanden.


Teak meubelen van De Teakhoeve: super kwaliteit een lange levensduur en scherpe prijzen. Ruime schuifdeurkasten in hout, decor en hoogglans vind je bij WEBA. IKEA Billy boekenkast hack met OSB schuifdeuren. Wij zijn dol op de Billy boekenkasten van IKEA. En wij zijn dol op DIY projecten.


Daarom willen we jullie vandaag inspireren met een heel leuk en. Deze versie van de boekenkast Anne heeft schuifdeuren en is voorzien van eikenhouten planken in de bovenkast. Door het strakke design past dit meubel vrijwel in elk interieur. De Anne is gemaakt van massief grenenhout in combinatie met mdf en eikenhou.


Fraaie modulaire design boekenkast uitgevoerd. Frame in ( gelakt) aluminium, achterwand op bovenstaande afbeelding in reflecterend grijs glas. Bezoek onze website en vraag ook een offerte aan.


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts