vrijdag 17 juli 2015

Planken sloophout

Daardoor krijgen de de planken een unieke geleefde uitstraling waardoor elke plank anders is. In de gebruikte planken zitten spijkers en zijn aan de achterzijde afgeslepen. Gewoon laten zitten, dit hoort bij de uitstraling van . Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Koop of Verkoop sloophout op Marktplaats.

Ook hebben wij sloophouten meubelen en zelfs hele inrichtingen! Sloophout breed geschuurd en gelakt korte lengtes per m2. Barnwoord hout, oftewel sloophout houten planken van oude schuren, koopt u online voor de beste prijs bij HOUTvakman. Robuust, Vol karakter, Luxe, Vintage. Restoric levert een zeer breed assortiment sloophouten vloeren uit eigen sloop verkregen door deskundige demontage.


Of het nu gaat om oude vloerdelen, authentieke wandbekleding in de vorm van schroten of kapdelen voorzien van een kraal ( oude Kraaldelen ) we hebben het liggen. Al deze sloophouten planken zijn . Deze planken hebben zichtbaar de afgezaagde nagelkoppen… € 200.

Barnwood: duurzaam hout met een historisch verleden. De oude planken zijn door weer en wind getekend. Hierdoor hebben ze een verweerde uitstra… € 300. Te koop: Vuren houten planken die onbeschadigd en perfect recht zijn met de afmeting: een dag geleden – Schijndel (Noord-Brabant) . Zelf uw sloophouten vloer leggen? Oude planken vloer in plaats van eiken en grenen vloeren.


Beschikbaarheid: In voorraad. Eiken plank fijnbezaagd 2. Met dit behang met vintage sloophout planken met mooie uitgesproken nerven maak je een stoer en natuurlijk interieur helemaal af. In vergrijsd groen op een extra matte krijtverf ondergrond voor een extra natuurlijke uitstraling.


Wij kiezen voor de laatste optie. Goed voor je portemonnee en beter voor het milieu. We her-gebruiken de keukenkastscharnieren. Meet wel even op wat de diameter van. Houten planken sloophout hout behang op debehangsite.


In een handomdraai de ietwat saaie klassieke VITTSJO omgetoverd tot een hedendaags industrieel model met deze set van planken met sloophoutprint. Net echt, maar dan zonder de splinters!

Zeer leuk te gebruiken in meubelstukken of wandbekleding. Prijs is strekkende meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts