vrijdag 17 juli 2015

Robuuste snijplank

Robuust snijplank online bestellen. Overgebleven hout wordt verwerkt tot biomassa. ROBUUST steunt Natuurmonumenten. Deelname aan de Nationale boomplantdag.


Dit houd in dat het eikenhout uitvoerig getest en onderzocht is op voedselveiligheid en Food Safe is bevonden. Door de natuurlijke structuur .

De snijplank is gemaakt van de beste… Meer. We bieden ze nu aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen: . Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen, stoere beelden van waanzinnige keukens met op het grote aanrecht een hele rits grove houten snijplanken die tegen de muur aan rusten. Soms staan ze er alleen voor de sier, soms worden ze daadwerkelijk allemaal gebruikt.


Hoe het ook zij, wij houden wel . Deze zware, klassiek robuuste snijplank is geschikt voor alle toepassingen. Opvallend element in de keuken. Laat het door ons graveren!


Mooie stoere snijplanken van acacia hout.

Almen, AchterhoekAlmen, Ambachtelijk, Achterhoek, Maatwerk, Duurzaam. Een plank die mag gezien worden! De houten producten van Broodplankenzo.


Een eyecatcher in elke keuken, de prachtige snij- en serveerplanken van Horecaplank. Ik ben gek op natuurlijke producten in huis en daar sluiten deze serveerplanken helemaal bij aan. Naast dat de planken al een mooi accessoire op zich zijn, wordt de plank. Het is een massieve, stevige.


Snijplanken worden gebruikt als bescherming van het mes en het werkblad. Houten snijplanken in ieder formaat. Wanneer er geen plank wordt gebruikt zal het mes snel slijten en zullen en krassen. Dit is robuust en stevig en geeft een pure uitstraling aan de keuken.


Mango houten snijplank met gravering Snijplanken van Mangohout hebben een mooie structuur, waardoor onze planken allemaal een eigen karakter hebben. Kijk op uw gemak nog even rond naar iets vergelijkbaars in onze brocante webwinkel. Of informeer gerust naar een soortgelijk product.


Wanneer wij het weer tegenkomen kunnen we u vrijblijvend informeren. Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw (136). Gebruikt Gebruikt (102). Ophalen Ophalen (165). Verzenden Verzenden (24).

Mooie robuuste snijplank van Madam Stoltz. Praktisch in de keuken, maar deze plank kan nog veel meer! Je ontvangt elke week een biologische maaltijdbox met daarin alle ingredienten om drie gezonde maaltijden te bereiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts