woensdag 22 juli 2015

Gang kleed

Koop of Verkoop gang op Marktplaats. Betaalbare vloerkleden van hoge kwaliteit. Maak je keuze uit glad geweven of hoogpolige vloerkleden, oosterse tapijten, koeienhuiden en nog veel meer.


Kleine ruimtes horen ook een persoonlijk tintje te krijgen met meubels, accessoires en een fijn vloerkleed. Bij IKEA vind je ook kleine vloerkleden in allerlei kleuren en patronen die die slaap- woon of studeerkamer een warmte uitstraling geven.

Laat een reactie achter Annuleer. Geef meer warmte en sfeer aan je woonkamer door een zacht vloerkleed onder de salontafel of eettafel te leggen. Het staat niet alleen erg gezellig, maar voelt ook lekker zacht en warm aan je voeten aan. JYSK heeft diverse goedekope vloerkleden in verschillende uitvoeringen: hoogpolige vloerkleden, grote en kleine . Kies voor een rond of juist een rechthoekig vloerkleed , of kies voor een trendy schapenvacht. Voor de kinderkamer ben je bij ons ook aan het juiste adres, vloerkleden met stippen, strepen of sterren het is er allemaal.


Welk interieur je ook hebt, met merken als Zuiver, HKLiving en House Doctor vind je vast en zeker jouw . Ook een echte eyecatcher is mogelijk: ga voor een knallend kleed in je rustige interieur!

In ons assortiment vind je kleden in allerlei maten en vormen. Kies voor groot, klein, in een rechthoekige, vierkante of juist speelse vorm. Met een langwerpig kleed verbind je twee ruimtes gemakkelijk met elkaar.


Deze keukenloper is multifunctioneel. Het vangt het vuil op en absorbeert vocht, beschermt uw vloer en met zijn antislip backing is hij daarnaast ook nog veilig! Past ook perfect in uw gang , berging, garage en zovee. Loper voor keuken of gang antraciet, x 1cm. Deze tapijtlopers kennen veel mogelijkheden: In de keuken voorkomen ze dat tij.


Afmetingen, 1x 2cm. Materiaal, 1 Polypropyleen (PP). Uitvoering rug, Action Back. Soort, Op maat gesneden tapijt. Gebruiksmogelijkheden, Binnen.


Met een rond vloerkleed doorbreek je alle rechte lijnen in huis, dit zorgt voor een speels effect. Hierdoor staat een rond kleed perfect in een vierkante ruimte. Wil je een kleed in de hal of gang dan is een wat langer en smaller model een goede optie.

Van het uiterlijk van de vloertapijten die in Gronin- ger woonhuizen lagen, is nauwelijks iets bekend. Tapijtlopers maken je gang gezellig en gastvrij. Leen Bakker heeft verschillende kleuren en dessins in de webshop.


Want tapijt lopers bestel je óók online! De stof bij de naam noemen. Waterdicht Marjan Blomjous. Keuze uit vele designs, kleuren en afmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts