donderdag 16 juli 2015

Rolgordijn xxl

Rolxx rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor elk raam. Kies voor transparante doeken, verduisterende gordijnen, zonwering of gordijnen op maat. Het is verkrijgbaar tot meter breed en meter hoog (of omgekeerd).


Of indien nodig nog breder dankzij een speciale steun die het mogelijk maakt meerdere rolgordijnen naast elkaar te . Snelle levertij rolgordijn exact voor u op maat gemaakt.

De vraag naar xxl rolgordijnen is de laatste jaren omhoog gegaan. Er zijn een paar spelers geweest die zich op deze markt hebben gegooid , maar finaal is Rolxx door een jarenlange zoektocht en investering als beste partner naar voor gekomen. Dit jaar staan we dus voor de eerste keer als partner met . XXL rolgordijnen zijn verkrijgbaar tot zes meter breed en drie meter hoog, of drie meter breed en zes meter hoog. Het geeft uw interieur een strakke designlook en koude of warme bruggen worden vermeden.


U heeft de keuze uit transparante, afsluitende en verduisterende doeken in verschillende kleuren. Montage an Wan Decke oder in der . Rolgordijnen op maat XXL.

Heeft u extra grote ramen? Dan hebt u precies gelijk met onze op maat gemaakte Rollo XXL. Dankzij deze afmetingen kan deze jaloezie ook betrouwbaar als ruimteverdeler worden gebruikt.


Bijna 4verschillende stoffen, diverse transparanties om lichtinval te reguleren, talloze dessins en kleuren voor ieder interieur. En de mogelijkheid om extra grote raampartijen te voorzien van rolgordijnen. Woon je in een klassiek herenhuis met statige plafonds en bijhorende hoge vensters?


Dan zijn de XXL - rolgordijnen van tende misschien iets voor jou. De collectie bevat een groot assortiment aan XL en XXL rolgordijn stoffen, dit zijn extra brede stoffen die het mogelijk maken om grote afmetingen uit één stuk te leveren, waardoor geen lasnaden zichtbaar zijn. Wie in een klassiek herenhuis met statige plafonds en bijhorende hoge vensters woont, of werkt in een modern bedrijf met grote raampartijen heeft ook nood aan extra grote zonwering.


Het Tende XXL rolgordijn voldoet aan die voorwaarde en is zowel geschikt voor particuliere woningen als voor bedrijven. De trend in de architectuur is dat ramen steeds groter worden. Dit vraagt om raamdecoratie die de steeds groter wordende afmetingen aan kan. Bandalux heeft XXL rolgordijnsystemen die inspelen op deze vraag. Voor hoge ramen zijn er lange rolgordijnen tot wel meter hoogte.


De maximale breedte tot net boven de 5 . Wil je extra lange elektrische rolgordijnen maken. ROLXX rolgordijnen is de nieuwe naam voor een sterk product dat reeds tien jaar garant staat voor kwalitatieve en esthetische rolgordijnen.

ROLXX onderscheidt zich door een strakke vormgeving en een hoogwaardige afwerking, ook (en zelfs vooral!) op XXL formaat. De ROLXX rolgordijnen zijn een Belgisch vervaardigd . Dan is het veelal een zoektocht naar passende gordijnen of raamdecoratie. Want nu kunt u het tende XXL rolgordijn uitrollen. Het rolgordijn verkrijgbaar tot meter breed en meter hoog (of omgekeerd).


Er zijn standaarduitvoeringen maar ook rolgordijnen met een design afwerking. De easy-link steunen koppelen tot rolgordijnen aan elkaar in lijn of in hoek. Sierkoven en cassettes met zijgeleiding zorgen ervoor dat de rol niet zichtbaar is of dat het raam 1 afgesloten wordt.


Met onze XXL -versie kunnen nu ook . Tot wel meter hoog en meter bree maar ook zeker omgekeerd. Elk extralarge raam kan voorzien worden van een XXL - rolgordijn van Rolxx. Deze strakke designlook past in elk interieur.


Het formaat, de kleur, de transparantiegraad (doorzichtig, afsluitend of verduisterend), het screendoek en zelfs de stof kiest u zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts