maandag 27 juli 2015

Opdekdeur slot

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De draairichting van een opdekdeur is simpel te bepalen door aan de brede zijde van de opdekdeuren naar de binnendeur te kijken. Standaard deursloten Nemef. Daarnaast zijn er ook cilindersloten voor toepassing in deuren waar beveiliging niet van belang is. Speciaal platal deurslot voor opdekdeuren.


Doorn steekmaat 72mm , ook in skg uitvoering in combinatie met speciale sluitplaat, schoot is uit het midden geplaatst.

Nadat u deze hebt ingevuld kunt u kiezen voor een type randafwerking. Alle noodzakelijke deurbeveiliging en deursloten vindt u bij GAMMA. Zoals cilindersloten en veiligheidssloten. Met profielcilinder sparing of klavierslot met sleutels. Ander type slot of ander merk slot op aanvraag.


Alle overige maten en vullingen worden standaard voorzien van paumellegaten. Deursloten nu bij HORNBACH kopen! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Gratis op te halen dit weekend of voor de hoogste bieder. Dikte 4cm, dikte binnen deurpost 5cm. Binnenmaat x 20cm.


In ons huis hebben we een aantal opdekdeuren van bruynzeel, waarschijnlijk midden jaren tachtig met het huis opgeleverd. Hierin zitten sloten van lips. Wil je een nieuwe binnendeur in jouw huis?


Het slot in de binnendeur is stuk. Kies dan voor CanDo Easy. Het vervelende is dat het een opdekdeur betreft , waar het slot niet zomaar uit te halen is. De voorzijde bestaat uit een metalen profiel, ter breedte van de deurdikte.


Deze is er blijkbaar opgelijmd of misschien geschroefd. Slotenonline heeft alle maten altijd op voorraa zowel voor stompe als opdekdeuren. Zit er aan de zijkanten en de bovenkant van de binnendeur een sponning ( verdikking)? Dan is het een opdekdeur.


Deze deur valt een klein gedeelte over het. Buitendeuren hebben geen standaard slotgatboring, omdat er veel opties mogelijk zijn: enkele sloten of meerpuntssluitingen. Deze slotgaten kunnen desgewenst . Dit slot is speciaal bedoeld voor plataldeuren.


Plataldeuren zijn opdekdeuren met een dunne metalen bekleding.

Vanwege de opdekrand ( sponning) op dit type deur is het insteekslot uit het midden geplaatst. Hierom, en omdat een plataldeur relatief dun is (voor een opdekdeur ) is ook de nachtschoot bij veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts