donderdag 23 juli 2015

Neher horren

U kunt op onze website een kleine greep uit ons assortiment zien van horren , zonwering, en balkonbeglazing. Neherhorren - Inzo Maatwerk. Omschrijving: Horren van GB Products, zijn van zeer goede kwaliteit.


Unieke gaas opsluiting in de geleiders door dubbele borstels. Niet alle vermelde horren. GRATIS METEN EN PLAATSEN IN LIMBURG.

Topkwaliteit horren gemeten en gemonteerd bij u aan huis! Laat u nu vrijblijvend adviseren door onze medewerkers. De productie gebeurt in eigen beheer in onze fabriek in Linne. Deze topproducten omvatten diverse soorten raam- en deurhorren, . Geen enkel project is voor ons onuitvoerbaar. Jarenlange ervaring in productie op maat.


Dan profiteert u van onze uitgebreide ervaring en deskundigheid. Zo kunnen we u helpen met alle soorten horren.

Ongestoord genieten van frisse lucht. NEHER insectenroosters worden gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden u een bescherming die ook nog na vele jaren effectief is. Bovendien kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring als het gaat om de montage en de individuele productie van beschermsystemen tegen insecten en keldergatafdekkingen. Onze horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt.


Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van. Binnen- en buitenzonwering en insectenwering. Bel gerust voor een deskundig en vrijblijvend advies.


Bladeren, spinnenwebben en ongedierte voorkomen in de lichtschacht, zodat frisse lucht en zonlicht kunnen doordringen. Ze belemmeren doorgaans de ventilatie in kelderruimtes. Lichtschachtafdekkingen van erfal worden op basis van het NEHER -systeem in milieuvriendelijke en hoge kwaliteit gefabriceerd. Bent u op zoek naar horren ? Wilt u altijd ongestoord kunnen genieten van frisse lucht in uw huis? We kunnen wel stellen dat wij voor ieder raam en deurtype een insectenwering kunnen leveren;.


Nieuw is het pollengaas waarmee veroorzakers van allergieën worden geweerd. Wij leveren een compleet programma inzethorren, rolhorren, draaideurhorren en schuifhorren. Ons totale horren programma bestaat uit cassette rolhordeuren, scharnier hordeuren, plisse hordeuren, schuifdeuren, rol horramen, veluxhorren, schuine dakvenster horren , plisse raamhorren en meer.


U kunt kiezen uit systemen met verschillende kleuren en vormen.

Vind de juiste hor met de onderstaande keuzehulp van HR Design! Of het nu gaat oeen draai- kiepraam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts