vrijdag 31 oktober 2014

Voegbedrijf veendam

Voegbedrijf Veendam op Telefoonboek. Naast een voegbedrijf vind je ook metselaar, bestrating, voegwerk. Wij zijn een klein bedrijf en dat willen we graag zo houden.


In de restauratiewereld moet vakmanschap op een hoog niveau staan. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd.

Wij staan voor kwaliteit op een wijze dat het oude ambacht geheel tot zijn recht komt. Standplaats Uithuizermeeden, bedient ook Veendam. KH Gevelonderhoud is een bedrijf dat ruim jaar ervaring heeft op.


Wij doen dus alles wat betreft voegwerk, of dat nou oud of nieuw voegwerk is! U kunt bij ons terecht voor o. Onderhouds- en voegbedrijf Roblo in Veendam is failliet. Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs om een offerte op te maken!


Gesorteerd op afstand van centrum.

Beneden Oosterdiep 1te Veendam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden. Uw gevel reinigen, gevel renoveren of restaureren, tegen een aantrekkelijke prijs! Takkenkamp is kwaliteit toevoegen! Onze visie en onze lijfspreuk is kwaliteit toevoegen.


Kwaliteit voor onze klanten, voor het onroerend goe voor onze medewerkers, voor het milieu en voor onze leefomgeving. Bedrijf nodig in metsel- en voegwerken? Oldambtlaan Muntendam. Bocht Oosterdiep Veendam.


Reisiger Glas- en Schilderwerken. Roelf Christiaanse Schilderwerken. Tegels bedrijven Veendam. Onder meer: vloertegels natuursteen tegels beton tegels bedrijven. Bekijk de lijst met gevonden tegels bedrijven.


Op deze site vindt u een duidelijke formulier om de aanvraag te doen. Vind hier tegels Veendam. Offertes aanvragen bij Offerte-vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts