donderdag 23 oktober 2014

Veranda polycarbonaat

Deze exclusieve en elegante terrasoverkapping past bij elke bouwstijl, de combinatie van sterke veranda profielen en verfijnde afwerking zorgen ervoor dat deze overkapping bij Terco een topper is ! NU SPECIALE ACTIE: € per m² ! Prijzen zijn inclusief BTW. Veranda dakplaten: polycarbonaat. Een andere dakbedekking voor je veranda is polycarbonaat.

Dit is een vrij flexibel maar toch erg stevig materiaal gemaakt uit kunststof. Je kan polycarbonaat panelen in. Polycarbonaat platen zijn net als glas lichtdoorlaten al zijn deze platen goedkoper. Wilt u polycarbonaat platen bevestigen op een veranda , of lichtstraat? Dan kunt u gebruik maken van onze profielsets waarbij een EPDM oplegrubber wordt toegepast.


Doordat polycarbonaat platen vrij flexibel zijn, zijn deze minder gevoelig voor de natuurlijke werking van hout, zoals krom trekken of torderen. Het materiaal van een veranda en de kleur zijn aspecten die de uitstraling van je overkapping bepalen.

Kies voor een glazen of polycarbonaat overkapping. Wilt u bij uw aanbouw veranda aan uw woning of bij uw terrasoverkapping doorschijnende polycarbonaat plaatsen? Lees dan ons handig stappenplan hoe u onze hoogwaardige polycarbonaat constructie zelf kunt plaatsen.


In onderstaand voorbeeld gaan we uit van een lariks douglas. Hallo,Wij zouden graag de plexiglaspartijen in onze veranda vervangen door een alternatief. De breedte van de overbrugging (cm) is te breed voor gehard glas. Daarom dachten we aan polycarbonaat. Door zijn veelzijdigheid is polycarbonaat bij uitstek geschikt voor een veranda.


De veranda plaat wordt geĂ«xtrudeerd en is hierdoor . Voor veel mensen is de tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Wesdijk Homestyle biedt verschillende oplossingen om op ieder gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Deze meerwandige polycarbonaatplaten zijn superisolerend. De meeste zijn verkrijgbaar in een hittewerende uitvoering die tot van de zonnewarmte terugkaatst en toch een optimale lichttransmissie biedt.


Maatwerk veranda met polycarbonaat , Emmeloord.

Lariks overkapping onbehandel geschaafd. Dakplaten Lexan TC opaal 5X incl. De overkapping kan gebruikt worden als veranda , luifel of bijvoorbeeld als carport. De meerwaarde van onze standaard aluminium .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts