vrijdag 24 oktober 2014

Marmerstone vloer

Tevens heeft de marmerstone vloer een warme en zeer bijzondere luxe uitstraling. Wij geven op onze marmerstone vloeren een garantie van jaar met verlenging mogelijkheid tot jaar. Voor een jaar garantie wordt een . De marmerstone vloer lijkt in veel opzichten op de gewone grindvloer.


De natuurlijke uitstraling van een marmer stone vloer is zeer zchique en heeft een warme fraaie uitstraling.

Kies uit één van de twaalf natuurlijke tinten en laat u verrassen! Beter Vloeren is de grindvloer specialist. Naast de traditionele grindvloeren bestaat ons assortiment uit gietvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren.


Wilt u net dat ietsje meer, dan is een marmerstone vloer wat u zoekt. Het nieuwe stenen tijdperk heeft een breed assortiment in kunstofvloeren en is als specialist altijd op zoek naar het bijzondere in naadloze vloeren. Met meer dan ruim jaar ervaring, kennis en een flinke dosis creativiteit kunnen wij samen met uw wensen een unieke vloer ontwikkelen.


Ontelbare marmerkorreltjes gemengd met epoxy. In de zomers koel, in de winter aangenaam warm.

Iets grover van structuur dan een grindvloer maar uitgerust met dezelfde . Marmerstone Gietvloeren, natuurlijk mooi! Dankzij de behandeling die de korrels hebben gehad hebben, is het marmer niet langer poreus. Mede dankzij de slijtvastheid zijn marmerstone - vloeren zeer geschikt voor thuis en voor de werkvloer. De keuze in kleuren en fijnheden van de steentjes zijn bijzonder groot. Vervolgens worden deze stenen vermengd met kunststoffen en naadloos uitgesmeerd op de ondergrond.


Het natuurlijke gedeelte heeft beperkingen. Maar door de toevoeging van kunststoffen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Allure is zowel in open als dichte structuur te krijgen. Deze marmerstone vloer is ook uitvoerbaar . Het marmer komt rechtstreeks uit de natuur en wordt gemaakt van . Voor wie op zoek is naar een naadloze vloer, maar tegelijkertijd de natuur in huis wil halen, levert VST Vloeren de exclusieve marmerstone vloer.


Ontdek de vele mogelijkheden! Voor degene die er nog nooit van hebben gehoor het is een soort siergrin maar dan niet chemisch geproduceer maar gemaakt van stukken marmer. Omdat wij huisdieren en kinderen hebben, hebben wij de vloer ook laten sealen. Het leveren en aanbrengen van m² marmerstone vloer , in de kleur Maronne M.

Gevulde coating Neopost Technologies. Welzijnsinstelling Welstad Stadskanaal. Brandweerkazerne Stadskanaal. Troffelvloer Run day Groningen.


Iedere korrelgrootte-combinatie geeft een andere, eigentijdse uitstraling. Allereerst wat is het verschil tussen een siergrindvloer en een marmerstone vloer ? Een marmerstone is een natuurlijk en kleurecht product en de steen is van echt marmer. Een siergrindproduct is hiertegen een harde op kleur gemaakte . De marmerkorrel is zachter dan de grindkorrel van een siergrindvloer. Spring naar Wat is marmerstone ? Daarbij wordt in plaats van grindkorrels tot fijne korrels vermalen marmer gebruikt. In tegenstelling tot de grindkorrels worden de marmerkorrels niet geverf maar houden ze hun eigen kleur met . Marmer is een zacht en poreus materiaal, prachtig gekleurd door de natuur.


DIBA Groep geeft het marmer een hogedruk - impregneerbehandeling waardoor een sterk, slijtvast en goed reinigbaar vloersysteem ontstaat, met prachtige en oneindig veel kleurcombinaties en een zeer fraaie esthetische uitstraling. Sterk en stijlvoel resultaat met marmerstone vloer van Nijssen Vloeren. Showroom vloer te Ridderkerk.


Marmer alleen in de balzalen van rijke vorstenhuizen? De combinatie van kunststofvloer en stukjes marmer geeft elke ruimte koninklijke allure. De prijzen van gietvloeren zijn natuurlijk veel lager dan van 1 marmeren vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts