maandag 27 oktober 2014

Pers kleed

Perzische tapijten worden gerekend tot de vroege toegepaste kunst. In de Bijbel wordt al gesproken over het gebruik van kleden voor de versiering van de tempel. Het oudst bekende geknoopte tapijt is de zogenaamde Pazyryk.


Voor iedereen een voordeel. Vind pers vloerkleed op Marktplaats. Koop of Verkoop perzisch tapijt op Marktplaats.

Een Perzisch kleed kan een woonkamer een heel ander uiterlijk geven. Zorg dat de kleur van het Perzisch kleed bij je vloer en meubels past,. Profiteer daarom nu van onze verbouwingsuitverkoop met kortingen tot wel ! Kom snel langs en doe er uw voordeel mee want OP=OP! Wij helpen u graag met persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie of thee.


Geef je huis een klassiek tintje met een Perzisch tapijt. Onze oosterse tapijten worden met veel oog voor kwaliteit gemaakt, van prachtige materialen. De moeder van alle vloerkleden, het Perzisch tapijt, is populair. Ik heb maar weinig herinneringen aan .

Het past in elk interieur en vanwege de bijzondere kleuren voegt het net dat beetje extra toe aan jouw interieur. Like dan hier onze facebook pagina. Laat uw Perzisch Tapijt vakkundig reinigen. Mooi voor op de vloer en warm voor onder de voeten.


En de topper onder de tapijten komt natuurlijk uit Perzië. Handgeknoopt, staat erop. Ontdek en bewaar ideeën over Perzisch tapijt op Pinterest. Door de inwerking van licht of chemicaliën zoals azijn kunnen de toppen van de pooldraden zijn verbleekt. Het kleed is vaal en de oorspronkelijk kleuren zijn geheel verdwenen.


Een ouwe rot in interieurlan laten we maar zeggen. Het Perzisch tapijt is een veelzijdig pareltje en geeft elke ruimte een kleurrijke en speelse boost. W, wat een prachtig kleed ! Oosters vintage kleed uit Iran.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts