donderdag 23 oktober 2014

Stucplaat 60x200

Het is een plaat met een kern van gips, waarvan de stukadoorszijde en de langskanten met een goed hechten poreus karton zijn bekleed waarop . Stucplaten zijn pleisterdragers voor gipspleisters. Gyproc gipsplaten bestaan uit een kern van gips en een mantel van gerecycled karton. De plaat is afgewerkt met een ronde kant, deze . Het zijn platen met een kern van gips, waarvan de stukadoorszijde en de langskanten.

Vind stucplaten op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in de afwerking van de kanten, deze kan AK (afgeschuinde kant) of RK (ronde kant) zijn. Wij leveren gipskartonplaten, gipsplaten en stucplaten van Lafarge (SINIAT) en Gyproc. De gipsplaten zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit.


Een mooi stucplafond maakt u in een handomdraai met de Gyproc stucplaat 200x40x95cm. Deze stucplaten zijn geschikt voor het maken van stucplafonds in onder andere slaap-, woon-, kinderkamers en op zolder. De plafondplaten, met ronde kant (AK), hebben een afmeting van 200x40cm en een dikte van 5mm.

GIPS STUCPLAAT MET RONDE LANGSKANT X 200. PontMeyer heeft allerlei soorten gipsplaten in het assortiment van wandplaten, stucplaten tot gyprocplaten. Geschikte gipsplaten voor het maken van plafonds of muren.


Nu verkrijgbaar bij dé groothandel PontMeyer. Zorg voor eens stuclaag van minstens mm dik. Het karton is van speciale kwaliteit voor een optimale hechting tussen de plaat en de gipspleister. Toepassing: Toegepast voor het maken van stucp.


Gips stucplaten zijn gipskartonplaten met een speciale kartonlaag die er voor zorgt dat het stucmateriaal goed hecht op het oppervlakte van de plaat zonder gebruik te maken van een hechtmiddel. Bestemd als pleisterdrager voor pleisters type MPof Goldband. Door het handzame formaat . Via het www weet ik dat er stucplaten zijn van x 2, maar alle bekende bouwmarkten hier in de buurt hebben alleen maar platen van x 200. Goed te verwerken en goedkope stucplaat 60x200. Als u een behoorlijk aantal stucplaten nodig heeft dan is deze aanbieding wellicht wat voor u. Wij verkopen deze goedkope stucplaten namelijk als bundel van 1platen, hierdoor heeft u een zeer lage prijs per stuk.


De prijs per vierkante meter is zelfs nog minder dan €3. Al hebben bouwmarkten meestal alleen x 2dikte 9. Siniat stucplaat (gipsplaat stuc) is ontwikkeld voor het aanbrengen van stucwerk op plafonds.

Het speciale is dat deze platen èèn laag speciaal karton hebben waar direct op gestukt kan worden. Kantafwerking algemeen, ronde kant. Gipsgebonden plafondstucwerk op stijve pleisterdraagconstructies, bestaande uit houten of metalen regelwerk met stucplaten. Ontbrekend: 60x2 Gipsplaten stucen voor een betaalbare prijs?


Een standaard gipsplaat met een maat van x 2mm of 1x 2mm zal altijd moeten worden voorzien van een hechtlaag ( voorstrijkmiddel ). Webshop bouwmaterialen-nederland. Bouwmaterialen tegen scherpe bouwmaterialen prijzen! Kijk op de webshop voor al onze artikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts