donderdag 30 oktober 2014

Garagevloer verven

Betonnen vloer op een goedkope manier afwerken? Verf hem dan met betonverf. Deze verf is namelijk antislip, slijtvast en goed reinigbaar. In dit stappenplan lees je hoe je dat doet.


U wilt de garagevloer gaan verven.

Hoe pakt u dit aan_ Wat is de beste verf ? Dat doet u eenvoudig zelf met deze adviezen van de experts. Een voorbeeld van een component garagevloer coating is betonverf. Betonverf is zeer gemakkelijk aan te brengen en verwerkt hetzelfde als verf voor uw kozijnen of deuren.


Mocht u al eens geschilderd hebben, dan is het aanbrengen van deze verf voor u geen probleem. Vele tevreden klanten van ons hebben deze verf. Er kunnen verschillende redenen zijn om je betonvloer te schilderen: Je oude vloer heeft een nieuwe opfrisbeurt nodig, de betonvloer in je nieuwbouwwoning is nog onafgewerkt en je zoekt ideetjes om er een mooie lookaan te geven, of je trekt in een nieuwe woonst met een betonvloer die je eigenlijk .

Voor de tweede laag mag de verf echter niet verdund worden. Ze moet dik zijn, zodat ze het beton rijkelijk bekleedt. Nog een laatste tip voor uw comfort: schilder de betonnen garagevloer (elke vloer trouwens) niet op uw knieën. U zult er geen spijt van krijgen!


Met welke verf garagevloer afwerken, vraagt u zich wellicht af. Meestal wordt gekozen voor een garagecoating die de betonvloer beschermt. Volg ons stappenplan voor een mooi en slijtvast resultaat. Onze garagevloer bestaat uit oneffen beton. Ik had die graag geschilder zodat het gemakkelijker te onderhouden is.


Ik gebruik liever geen tweecompenentenverf omdat dit moeilijk is in gebruik. Kan ik ook rode verf gebruiken die men gebruikt voor de wegen? Ontdek en bewaar ideeën over Garage vloer verf op Pinterest. Meer ideeën over Geschilderde garagevloeren, Garage vloering en Garage verbouwen.


Plus, nog meer goed nieuws: het blijkt ook nog eens een hele makkelijke taak te zijn om zelf te doen! Een betonnen vloer verven is een hele budgetvriendelijke en duurzame optie.

Iedereen die houdt van de ietwat industriële look voor je garage, studio, werkkamer of voorraadkast (zoals wij!), overweeg je . Welk soort verf je nodig hebt, hangt vooral af van de wijze waarop je de vloer gaat belasten. Wil je de betonvloer in de garage gaan schilderen, dan moet je rekening houden met een zware belasting door de autobanden. Tevens spelen oliën en vetten een rol. Er is speciale verf (garagevloerverf) in de handel die bestand is . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! In deze banden zitten weekmakers om het rubber van de banden flexibel te houden.


Dit betekend echter ook dat de verf waarop de banden staan zelf ook week kan worden. Colora is dé verfwinkel voor kwalitatieve verf en toebehoren, professioneel advies en een heleboel inspiratie. Koop in één van onze colora winkels of online in de webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts