woensdag 29 oktober 2014

Staka dakluik

Met het dakluik glas maakt u uw dakterras helemaal af. Een ultieme combinatie van wooncomfort, duuurzaamheid en stijlvol design. Innovatiekracht is éénn van onze belangrijkste kenmerken. Bekijk de TopLight online!


We denken vooruit, haken slagvaardig in op. Een overzicht van alle dakluiken die STAKA te bieden heeft. Zo zijn er dakluiken met en zonder venster of glas in verschillende maten verkrijgbaar.


See more ideas about Roof access hatch, Roof terraces and Rooftop terrace. STAKA investeert in vakmanschap, inventiviteit, productinnovaties en design. Stabu bestektekst beschikbaar. Staka dakluik DL, met vaste trap. Meer weten over dit product?


De luiken zijn onmisbaar als veilige toegang tot platte daken en stijlvolle toegang tot dakterassen. Oosterhout, The Netherlands. De grotere uitvoering geven een stijlvolle toegang tot een dakterras. Professionele daklichten, dakluiken voor daktoegang en bijbehorende ladders en trappen. Wordt door STAKA geproduceerd en geleverd in Europa.


De dakluiken zijn toepasbaar in zowel utiliteitsbouw als woningbouw en geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het gaat me als interieurarchitect primair om de grote lijnen van het architectonisch ontwerp. Maar er komt een moment dat de detaillering alle aandacht vraagt. Niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit en scherpe prijs, maar ook omdat ze mij het comfort . Hun producten bieden een veilige toegang tot platte daken. Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar en in combinatie met verschillende . In Den Haag is een STAKA Dakluik toegepast voor toetreding tot het dak.


Als aannemer werken wij uitsluitend samen met partners met een toegevoegde waarde: solide bedrijven die hoogwaardige producten leveren. We weten dus waar we aan toe zijn qua prijskwaliteit, levertijden, bestellingen en. STABU bestekssystematiek voor de woning- en utiliteitsbouw. METALEN DAKLUIK MET ZICHTVENSTER. Type: compleet geassembleerd standaard dakluik , met.


Dit kan gewoon niet dat dakluik moet verzet worden volgens Arbo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts