vrijdag 31 oktober 2014

Dreumel dakkapel

Nooit meer schilderen, onderhoudsvrij en leverbaar in elke gewenste kleur en afwerking. Een Dreumel dakkapel met kunststof kozijnen biedt het allemaal. De woning van de heer en mevrouw Tjalma is door Dreumel voorzien van twee dakkapellen , en tevens zijn enkele aluminium kozijnen geplaatst.


Op ons verzoek deelt de heer Tjalma graag zijn ervaringen met u, en op de fotoreportage is heel mooi te zien dat de dakkapel aan de voorzijde van de woning een zeer stijlvolle . Wij plaatsen vrijwel dagelijks dakkapellen , en zijn daar zeer bedreven in. Maar een dakkapel van maar liefst meter plaatsen zelfs wij niet vaak.

Reden voor een uitgebreide fotoreportage, een interview met een van de eigenaren, en om het helemaal af te ronden, een supersnelle timeplase opname van het takelen. Met een dakkapel kun je de waarde van je woning in Dreumel flink verhogen. Bovendien kun je een extra kamer creƫren. Zo verhoog je ook nog eens het wooncomfort van je huis. Omdat de prijzen moeilijk te bepalen zijn is deze website in het leven geroepen, zodat jij de juiste keuze maakt.


Bij Dreumel werken ruim medewerkers. Oprichter Richard van Dreumel is als directeur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf. Onze adviseurs begeleiden u in het hele traject.

Uw kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen en tuinkamers worden in de fabriek op maat gemaakt en vervolgens in . Topkapel is het antwoord op de vraag naar geprefabriceerde dakkapellen van hoge kwaliteit. Bewust kiest Topkapel voor prefabricage (prefab) in plaats van het ter plekke opbouwen van een dakkapel. De voordelen van prefab zijn legio. Niet gehinderd door weersomstandigheden kan elke dakkapel met volle aandacht . U vindt onze showroom op industrieterrein Forepark in Den Haag. U parkeert uw auto op Rhone 3 direct voor de deur.


Er is hier bewust voor een houten kozijn gekozen omdat de rest van de woning ook voorzien is van houten kozijnen met dezelfde detaillering. Pennings Bouw heeft in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan met het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen. Met ruim jaar ervaring staat Dreumel garant voor een ruim assortiment deuren, kozijnen, schuifpuien, dakkapellen , tuinkamers en serres.


Alle dakkapellen die Dreumel levert komen van Topkapel, een fabrikant van op maat gemaakte dakkapellen. Neem een kijkje in de werkplaats:. Als u een dakkapel wilt kopen in Dreumel dan bent u hier aan het juiste adres.


Doordat er veel dakkapel bedrijven in Dreumel zijn is het verstandig om eerst te vergelijken voordat u koopt. Door te vergelijken kunt u . Dakkapellen kunnen voorzien worden van kunststof of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts