maandag 27 oktober 2014

Hordeur op maat laten maken

Een hor op maat helpt dus ook bij het schoonhouden van uw huis! Wij staan voor duurzame kwaliteit waarmee u als klant de mogelijkheid heeft om uw individuele wensen tot uiting te laten komen. Wij bieden u daarom zoveel mogelijk verschillende type horren en hordeuren aan.


Daarnaast kunt u keuzes maken welk type . Een vliegenhor op maat : Bekijk de mogelijkheden.

Stel helemaal zelf een vliegenhor op maat samen: Volg de eenvoudige stappen in de configurator! De belangrijkste aspecten van de nieuwe deurrolhor zijn de kwaliteit van de deuren en de mogelijkheid om dit op maat te laten maken voor uw huis. Hiervoor hebben we een eenvoudige configurator ontwikkel zodat u in slechts vier stappen een voorbeeld van uw op maat gemaakte rolhordeur kan bekijken. Bestel uw horren op maat bij horrenstore. U kunt uw plissé hordeur , rolhor of plissé rolhor compleet naar wens laten maken bij ons.


U kunt daarbij zelf kiezen welke kleur het hor heeft en welke kleur het profiel heeft. De hordeuren op maat kunnen worden voorzien van volgende opties: - Hogere schopplaat : bij onze hordeuren op maat kan u uw schopplaat tot meter hoogte laten komen - Petscreen : een zeer stevig horgaas van dikker nylon, bestand tegen alle klauwtjes horgaas petscreen. Wanneer je je hor hebt laten bezorgen of gaat ophalen maak dan een afspraak om je hor te laten monteren door de Formido KlusHulp.

Natuurlijk kan je de afspraak voor de montage ook al bij je bestelling maken in onze vestiging. Zit jouw gewenste maat er niet bij? Laat dan bij Formido je hor op maat maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit diverse kleuren, verschillende gaasdoeken en afwijkende uitvoeringen en toepassingen. Kies voor zekerheid en plaats gratis uw klus om Horren te plaatsen op Kwaliteitsvakman.


De voorzethor wordt bevestigd aan de buitenkant van uw raam en daarbij is het van belang dat deze goed aansluit. Een raamhor op maat laten maken doet u daarom bij Kroezon! Tijdens warme dagen wil je wel ramen en deuren open laten om het binnen aangenaam te houden. Hubo heeft de oplossing om.


In veel gevallen is een hor maatwerk, omdat je deur, schuifpui of raam een afwijkende maatvoering kent. Laat je een rolhor op maat maken ? Let er dan op dat je de . Het uitzoeken van het juiste hor kan lastig zijn. Het moet perfect passen in bij het raam of de deur waar ze geplaatst worden, wat betekent dat de hor op maat gemaakt moet worden.


Heeft u vragen over het op maat laten maken van horren? Onze medewerkers staan klaar voor u in onze showroom en helpen u graag met het .

Inzethorren op maat zijn ideaal voor draaikiepramen en ramen die naar binnen opendraaien. Inzethorren kunt u gemakkelijk tussen het raam en het kozijn plaatsen zonder dat u hoeft te schroeven of boren. Maak hieronder gemakkelijk en snel uw inzethor op maat en bestel hem direct voor de scherpste. De meeste horren zijn leverbaar in verschillende maten, die eenvoudig in te korten zijn.


Dit staat altijd aangegeven op de website. Sommige horren hebben een vaste hoogte of breedte die je niet kunt inkorten, dan staat dat erbij op de website. Met horren op maat creëer je dus extra wooncomfort in huis. Per raam en per deur bepaal jij waar de hor aan moet voldoen zodat je vervolgens jarenlang kunt genieten van een insecten- en pollenvrij huis.


Allemaal beschikbaar in de FlexSun. Wij kopen de raamhorren bij Gamma en zorgen dat die hier op tijd klaar liggen. Het gaat om de plissé hor uit de 5serie, aluminium, maat 1x 1cm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de montage. Raam horren op maat laten maken ? U kunt kiezen uit verschillende types raamhorren: de rolhorren basic en comfort, de inzethor standaard of met plissé en de voorzethor standaard of met plissé.


Alle raamhorren zijn van betere A-kwaliteit en worden compleet en op maat geleverd. In deze handige Praxis instructievideo laten we je zien hoe je een hordeur kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts