vrijdag 24 oktober 2014

Mini kluisje

Je kunt je waardevolle spullen opbergen in verschillende soorten kluizen. Berg je sleutels veilig op in een sleutelkluis of sla je geld op in een geldkist. Kies voor een inbraakwerende kluis.


Ook heb je kluizen die je spullen beschermen tegen brand en kluizen met een sleutelslot of elektronisch slot. Kluizen koop je eenvoudig online bij bol.

Vind mini kluis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een voordeel van een mini kluis is dat hij zich makkelijk laat wegwerken op een onopvallende plek in huis zoals in een kast of meubel.


Dit neemt niet weg weg dat deze wel degelijk verankerd dient te worden. Er zijn weer wat nieuwe mini kluisjes aan ons assortiment toegevoegd. Deze hidden safes zijn gemaakt om waardevolle voorwerpen, zoals SD kaarten, geld en dergelijk in te verbergen.


De laatste modellen worden steeds onopvallender en zijn de moeite van het bekijken waard. Zo is er een covert coin .

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan kluizen. Bekijk hier ons online aanbod. Groot assortiment kluizen bij Praxis. In een kluis berg je je spullen inbraakvrij en brandwerend op.


Een brandkast of ookwel een brandwerende kluis is ontworpen om de inhoud gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van bran t. Er zijn verschillende normeringen om brandwerende kluizen te testen op brandwerendheid. Binnen deze normeringen wordt . Bewaar jouw geld in deze stoere, rode mini kluis. Te openen met een draaislot. HANDSON brandwerende kluis met sleutel en cijferslot YB-350A-M 30x42xcm. Handson inbraakwerende kluis 23BLI codeslot 23x35xcm.


Een spaarpot in de vorm van een kluisje, hoe leuk is dat? Deze Mini kluis spaarpot van Great Gadgets heeft het uiterlijk van een kluisje, maar is in feite een spaarpot. Kluisjes zijn er in alle soorten en maten, van een mini kluis met sleutel slot tot een grote brandkast. Deze modellen zijn gemakkelijk in bijvoorbeeld een kast te plaatsen, zonder dat gelijk een kubieke meter aan ruimte in beslag wordt.


Beschermt tegen insluiper en. Resikluisjes ABC en Mini bestaan uit delen - een kluisje en een framewerk.

Het frame maakt u vast aan uw . Je kunt een keuze maken uit een breed assortiment aan kluizen. Kies ook voor het kluisje dat het beste bij je past. Bijvoorbeeld elektronische kluis, mini kluisjes , klein kluis, geldkluis of brandvrije kluis. Een geldkluis is natuurlijk de beste manier om geld veilig op te bergen, maar als alternatief voor een geldkluis kun je geld .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts