vrijdag 31 oktober 2014

Marmer behandelen

We leggen uit waar de steen vandaan komt en welke eigenschappen hij heeft. Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Mieke van Rutten uit Wijdenes: Hoe krijg ik.


REINIGEN van werkblad in Marmer. Diepere krassen hebben een iets ruwere behandeling nodig en zijn vaak weg te krijgen met fijn schuurpapier. Marmer kan u na plaatsing grondig reinigen .

Beste Laura, Je kunt het beschadigde zwarte marmer licht opschuren met. Beste Jan, Excuus voor de late reactie ik had jullie vraag. Beste heer, Marco Ik heb een composiet aanrechtblad. Zelf marmer polijsten, hoe doe ik dat? Met onze polijstschijven is het polijsten van natuursteen zoals marmer een fluitje van een cent.


Uitbesteden aan een bedrijf kan erg kostbaar zijn, maar met onze polijstschijven voor het polijsten van marmer kunt u dit met gemak zelf doen. Een keukenblad in marmer reinigen? Gebruik onze speciale producten voor het dagelijks onderhoud of het verwijderen van vlekken.


Het eenvoudig schoonmaken van natuursteen zoals marmer, Belgisch hardsteen , leisteen, kalksteen en graniet.

Klik hier voor een onderhoudsadvies. Welkom op onze speciale adviespagina over het onderhoud van uw marmer vloer. We gaan u op deze pagina alles vertellen wat u nodig heeft om uw marmer. Lees hier hoe u het zelf aanpakt zonder dure professionals in te huren.


Is uw marmer nog in zo'n goede staat dat gespecialiseerd onderhoud niet nodig is dan is het altijd handig om het met de juiste middelen de marmeren vloer of marmeren schouw schoon te houden. Natuursteen en marmer behandelen. Welke middelen niet voor schoonmaken marmer.


Ontvetters (hoge pH-waarden) en zuren (lage pH-waarden) zijn slecht voor . Floormanager, specialist in onderhouden, reinigen en polijsten van marmer vloeren. Ook renovatie en kristalliseren. Altijd budgetvriendelijk!


Wanneer de vloer licht, kunt u deze na ca. Een geschikte grondreiniger hiervoor is de Rvan Moeller. In de volgende 3-maanden (bij verlijming) of 6-maanden (bij specie) mag de vloer. Professionele natuursteen technieken zoals het marmer polijsten, marmer slijpen of schuren en het impregneren van marmer. Onderhoud marmeren vloer.


Het juiste onderhoud kiezen. Vooraleer gebruikte oppervlakken te behandelen , moet de natuursteen eerst grondig gereinigd worden.

Deze beschermende behandeling is vlekwerend of vergemakkelijkt minstens het verwijderen van vlekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts