donderdag 30 oktober 2014

Solidscreen

Bent u op zoek naar een zip screen van zware kwaliteit? Bij Zonnerij bent u aan het juiste adres voor o. Solid screen is het meest verkochte screen. Dit brengt interessante voordelen met zich mee.


Waarom kiezen voor screens? Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat het glasoppervlakte en de ruimte opwarmt.

Bovendien beschermt een . Maar ook als uw woning eenmaal staat is het mogelijk de screens te plaatsen. De kast is niet zichtbaar en volledig weggewerkt aan . Het zonlicht wordt gefilterd terwijl het zicht naar buiten behouden blijft, en dankzij verticale montage steken er geen hinderlijke onderdelen buiten de gevel. Zo geniet u van een esthetisch en praktisch voordeel ten opzichte van traditionele schermen. Voor driedubbel glas is buitenzonwering zelfs noodzakelijk volgens het Lente- akkoor om oververhitting te voorkomen. Het beschermt, bespaart, bezorgt comfort en sfeer.


Echter op werkplekken, scholen en verzorgingshuizen, waar de eigenaar vaak niet de gebruiker is, worden deze voordelen nogal . Raar is dit zeker niet, verticale zonwering wordt namelijk parallel aan de gevel gemonteerd en sluit op eenzelfde manier.

Hierdoor is er geen sprake van een zonwering die loskomt van de gevel en neemt dus . Uitsluitend de meest milieuvriendelijke producten binnen een bepaalde toepassing, komen in aanmerking voor het DUBOKEUR-merk. Screens zijn ideale zonwering. Ons bedrijf staat inmiddels al bijna jaar bekend om de . Naast de gewone screen voeren wij ook bijzondere varianten, de windvaste- en de solid screen. De windvaste screen is door een vernuftig veersysteem in elke stand windvast.


De screen is daardoor zeer geschikt voor specificieke situaties, zoals een naar het westen . Vooraanzicht (rechterzijde). Zij- en tussengeleider(s). Projectie: Project: Bestek. Tekeningnummer: sscr125sch. Benaming: Solidscreen 125 . Door toepassing van glasvezeldoek worden zonnestralen bij deze screens gefilterd.


Deze screen weert zonnewarmte op effectieve wijze en biedt visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Tibelly heeft soorten screendoek in maar liefst kleuren: Sergé en ecole. Geleiders voor solidscreen Compleet met afdekprofiel en kunststof doekgeleider. Kunststof doekgeleider met inlooptrechter en neoprene demping.


Voor montage op de muur of het kozijn Voor montage tussen twee muren Voor mont.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts