woensdag 29 oktober 2014

Hailo trap

De veiligheid aluminium huishoudtrapje met emmer haak voor speciale veiligheidseisen. Koop of Verkoop hailo op Marktplaats. Als toonaangevende fabrikant van ladder systemen, trappen en afvalbakken, bieden wij onze klanten een breed scala van innovatieve producten die voldoen . Uitgevoerd met extra diepe treden voor meer sta-comfort en handig gereedschapbakje met uitsparingen voor o. Bevat anti-slip voetstoppers.

Veiligheids-vergrendeling. De treden zijn extra diep, waardoor je profiteert van een groter stavlak. Huishoudtrap met extra grote treden. Daardoor kun je extra veilig en comfortabel op de trap staan.


Deze huishoudtrap is voorzien van een gereedschapsbakje met emmerhaak. Inclusief haak om uw emmer op te hangen en anti- slip treden voor een hogere veiligheid. De trap is inklapbaar en heeft drie extra grote, geribbelde anti-sliptreden.

Aluminium trap met treden en. XXL-treden met antislipribbels en groot stavlak Uitschuifbare veiligheidsbeugel Multifunctioneel bakje met emmerhaak en kabelklem Verzinkt, zwart stalen platform met antislipribbels Meer knieruimte door parallelle bomen Boom-trede verbinding met hoekverstevigingen Slipvaste steekvoet Aantal treden: Werkhoogte ca. Hailo huishoudtrap, treeds.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Omhoog gebogen aluminium veiligheidsbeugel om vast te houden en tegenaan te leunen. Extra grote, anti-slip aluminium treden met ribbels voor optimaal sta-comfort. Trapvormige tredeplaatsing zodat bij gebruik de scheenbenen worden ontzien.


Voet met Soft- Grip zool. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze . Zekerheid keurmerk en snelle levering. Bestel snel en veilig online. Waste bins, recycling containers and ladders for industry and trade professionals. Compleet assortiment aluminium ladder onderdelen en aluminium trappen onderdelen.


Bekijk onze site voor onze onderdelen en voor meer informatie! Garantie: jaar garantie.

Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw). Heeft een stahoogte van meter en een gewicht van kg. Ladderbinnendeel: sport . Design House Stockholm - Step Keukentrap zwart.


Altrex Telescoopladder Smart UP Easy - 1x11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts