dinsdag 21 oktober 2014

Voorbeeld garantieverklaring schilderwerk

MODEL GARANTIEVERKLARING VOOR EEN ONDERDEEL. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De ondernemer garandeert dat het uitgevoerde buitenschilderwerk : a. Garantie buitenschilderen. Dat al het aangebrachte schilderwerk is aangebracht volgens de richtlijnen van de fabrikant.


Dat het aangebrachte verfsysteem de juiste is voor de te bewerken oppervlakte.

Enkele voorbeelden wanneer je aanspraak kan maken op de garantie : Sterk verkleurende verf . Voor transparante beitsen en vernissen geldt te allen tijde een garantietermijn van ten hoogste jaar. Bij meermalig schilderwerk (naast het eenmalig schilderwerk worden controlebeurten en onder- houdsbeurten uitgevoerd) neemt garantie per jaar. Aannemersbedrijf Fried van de Laar B. In deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door : G. Verklaart te hebben kennis genomen van de besteks-bepalingen van bestek . CONTROLEPLAN SCHILDERWERK OP BESTAAND HOUT.


Uitwerking vooronderzoek. Mechanische eigenschappen.

INLEIDING - De architect heeft in zijn ontwerp bepaald welke onderdelen van het project moeten worden voorzien van schilderwerk. In de publicatie zijn als voorbeeld een tweetal modellen van garantieverklaringen opgenomen. Deugdelijkheidsgarantie en financiƫle garantie.


Waar staat een opdrachtgever zonder garantie ? De aangeboden en de gevraagde garantie. Radiatorkranen ontbreken. Het Lenferink Huisschilderplan is een vrijblijvend 10-jarig onderhoudsplan voor uw woning. De komende jaar houdt.


De volledige garantiebepalingen kunt u vinden in de bijgevoegde Algemene Voorwaarden. In hoofdstuk kunt u zien op. Toelichting: Verzekerde garantie in STABU Bouwbreed.


Voorbeeldbeschrijving van onderhoud schilderwerk houten kozijnen (in PDF) en Voorbeeld onderhoud schilderwerk houten kozijnen (SUFX). Dit is een voorbeeldbeschrijving van een VERWARMINGSINSTALLATIE op basis van een prestatie-uitvraag. Het akkoord ligt in lijn met de ontwikkeling die Fosag voor haar leden toenemend nastreeft: de ambitie als schilder - en onderhoudssector om te groeien tot een sector die zich door professionaliteit en (kwaliteits-) zekerheid richting haar klanten en vakmanschap toenemend onderscheidt van doe-het-zelf en . Klik op een van de categorieĆ«n links om de voorbeeldbrief te vinden voor jouw klacht, verzoek of bezwaar.


Dankzij DGS kan een garantie gegeven worden op het schilderwerk van jaar. Om die garantie te kunnen waarborgen gaan we telkens uit van het unieke karakter van het project waarvoor de garantie wordt aangevraagd. Samen met het schilders- of vastgoedonderhoudsbedrijf waarmee u werkt stellen we een uitgebreid .

Voor garanties wordt geen afbouwende garantie of een eigen risico geaccepteerd. Normale slijtage, gebrekkig onderhoud vallen niet onder de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts