vrijdag 24 oktober 2014

Tke isolatie

Totaal Komfort Ede ( TKE ) is gespecialiseerd in energiebesparende isolatie oplossingen voor uw complete huis, van spouwmuurisolatie tot isolatieglas. Isoleer uw spouwmuren en bespaar energie. TKE isoleert uw muren van buitenaf.


Door deze isolatie krijgt u een energiezuiniger huis. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, wij staan graag voor u klaar.

Onze professionals werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, van particulieren tot gebouweigenaren . Wij bieden diverse producten en diensten die bijdrage aan het wooncomfort. Bespaar energie door goed te isoleren en bestrijd eventueel vocht in uw huis. Bekijk vandaag nog waarmee wij u van dienst kunnen zijn . Wij bieden producten en diensten die een grote bijdrage leveren aan het wooncomfort.


Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij zijn gespecialiseerd in energiebesparende oplossingen voor uw complete huis, van spouwmuurisolatie tot isolerende beglazing.

Spouwmuurisolatie nodig in de omgeving van Arnhem? Bel voor een afspraak of vraag een . Geluidsoverlast kan worden veroorzaakt door een vloer van hout, maar ook moderne verdiepingsvloeren kunnen nog steeds gehorig zijn. En bestrijd eventueel vocht in uw huis. Daarnaast hebben wij de deskundigheid in huis om vochtoverlast in uw huis te beperken . Maatwerk Isolatie is een onafhankelijk isolatieaanbieder en geeft bespaaradvies op maat.


Ook TKE verwerkt deze BiofoamPearls. DE Termoparels gemaakt van o. Milieu ontlasten groener kunnen wij het niet maken. EDE – TKE Totaal Komfort Ede bestaat jaar. De isolatiespecialist heeft zich in die tijd sterk ontwikkeld op het gebied van dakisolatie, isolerende beglazing, kozijnvervanging, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, vochtbestrijding en kelderafdichting. Resultaat: energiebesparing, dus . Scope, PS-schuim parels.


Bekijk de bedrijfsgegevens, adres en contactinformatie van isolatiespepcialist TKE in Ede. Van KvK nummer, BTW nummer, RSIN nummer tot telefoonnummer, website en meer over TKE. Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van isolateur TKE te Ede.

Bedrijfsgegevens van TKE in Ede. Sarica Dakbedekking en Isolatie. Na-isoleren vloer en spouwmuur van woningen en bedrijfspanden. Polyurethaan (PUR schuim) met renovatiekokers voor kruipruimte ventilatie.


Minerale glaswol, inblaaswol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts