maandag 20 oktober 2014

Tegelhandel beverwijk

Tegels in alle prijsklassen. Kijk rond op onze website of bezoek onze showroom. Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in tegels, sanitair. Volg ons voor de laatste trends, prachtige inspiratie voor uw huis en de scherpste. Tevens hebben we buiten ook LED verlichting aangebracht.


Buiten de energiebesparing om, heeft LED ook nog een sgroot voordeel om bij koude temparaturen direct 1 lichtcapiciteit te leveren.

We hebben bestaande TL buizen vervangen voor LED-TL en er zijn LED schijnwerpers geplaatst. Het opmerking veld is verplicht. De malaise in de huizenmarkt . Voor uw eigen badkamer op maat staan wij ook klaar.


Badkamers en badkamer informatie voor de aanschaf van een nieuwe badkamer. Beverwijk en omstreken worden ge- noemd. Als je voor het pand staat besef je nog niet wat er achter de ramen van het pand aan de Baanstraat schuil gaat.


Het familiebedrijf van de broers.

Harold en Ruud Kuiper herbergt een zeer ruime keuze . Bij ons vindt u het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste trends op badkamer . In de city-map plattegronden vind u 991. Gebruik city-map in uw voordeel! Is uw bedrijf al ingeschreven . U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.


Een groot deel van ons assortiment is op voorraad en kunt u gelijk meenemen. Alle keukenzaken van heel Nederland. Site voor iedereen die een keuken of showroomkeuken wil gaan kopen, vele Keukens en showroomkeukens van bekende keukenfabrikanten. Weet u al welke tegels u wilt hebben voor bijvoorbeeld uw terras, badkamer of vloer? Vind hier aanbieders van tegels.


ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina LikeWin . Boeket of Bos Bloemen kopen: Rozen, Tulpen en meer. Verjaardag, Beterschap, Valentijn, Geboorte en Rouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts