woensdag 29 oktober 2014

Foto op leisteen

Voor een moderne look die zelfs door de door iedereen met trots zou worden getoond kunt u uw foto afdrukken op een unieke gevormde leisteen als aandenken. Elke steen heeft een natuurlijke vorm en textuur, om met trots uw dierbare foto te tonen. Geen twee stenen zijn gelijk, wat betekent dat uw afdruk een persoonlijk . Maakt zelf online een leisteen met foto.


Een uniek cadeau voor geboorte, huwelijk, jubileum. Leisteenfoto een steen goed idee.

Zeer decoratief, een foto op leisteen. Mooie foto leisteen met standaard Mogelijk met foto, tekst of afbeelding. Uw foto in perfecte kleuren op steen.


Speciale gelegenheden vragen om een uniek cadeau. Iedere steen wordt met de hand voor u gemaakt. Wil je eens iets anders cadeau doen? Dan is dit fotocadeau misschien wel iets voor jou! Laat een eigen foto of afbeelding drukken op leisteen !

Uw eigen mooiste foto afgedrukt op leisteen. Een natuurproduct met een luxe uitstraling voor een speciaal plekje in huis. Ontwerp uw eigen lei en u krijgt een zeer originele en elegante fotolijst.


Het resultaat van de foto op de leisteen is van hoge kwaliteit. Wij kunnen leisteen fototegels bedrukken met iedere gewenste tekst, illustratie of foto Door de leisteen fototegel te bedrukken met je eigen ontwerpen. Bij eerdere nieuwsberichten zag u al hoe we een foto op leisteen etsten met onze laser graveermachine. In deze twee filmpjes kunt u zien hoe we met onze trotec laser een naambord van leisteen maken. U kunt goed zien dat de laser met gemak de toplaag van de steen weg graveert.


Hierdoor komt de lichte basis van de . Foto op leisteen branden. Met onze trotec laser hebben we een foto op een leisteen gebrand. Vakantieherinnering, geboorte, huwelijkskado, vaderdag, moederdag,.


Een foto bedrukt op een leisteen ! Geschikt voor zowel binnen als buiten. De leisteen is met de hand gezaagd waardoor elke steen een uniek karakter krijgt. Denk dan eens aan iets anders dan papier of canvas.


Wouter Reclame maakt met gemak een prachtige afdruk van jouw foto op aluminium, leisteen of MDF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts