woensdag 29 oktober 2014

Dierenziekenhuis osdorp

Bent u op zoek naar een dierenkliniek in Osdorp die alle zorg voor uw huisdier biedt? Dan bent u bij onze dierenkliniek aan het juiste adres. Onze dierenkliniek ligt tegen Osdorp aan en ligt in Nieuw Sloten.


Welke zorg biedt onze dierenkliniek voor Osdorp en ruime omgeving allemaal? Altijd bereikbaar voor spoedgevallen.

Dit omdat het deze dierenarts praktijk een unieke combinatie aan zorg levert voor huisdieren in en rond Osdorp. Er is geen dierenarts praktijk in Osdorp , Sloten of de rest van Amsterdam te vinden die zoveel zorg . En bent u op zoek naar een prettige dierenartsenpraktijk, waar naast optimale zorg een goed contact met dier en baasje vooropstaat? Dan hoeft u niet langer te zoeken: dierenkliniek Osdorp is er voor u. Als gezelschapsdierenpraktijk behandelen wij alle mogelijke.


Top prioriteit is je huisdier, niet het geld. Wij helpen dieren uit Amsterdam, Zwanenburg en Halfweg.

Voeg toe aan je mobiel: QR Code. Mercatorstraat Amsterdam Tel. Rijnstraat 23 Amsterdam Tel. Bezoek de website Dit is mijn bedrijf.


Kostenbesparende dierenartspraktijk met optimale zorg voor uw dier. Jaspers met meer dan jaar ervaring. Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Maar ze zitten niet echt in de buurt ( Osdorp ). Ben jij iemand die aandacht heeft voor het dier, maar zeker ook voor het baasje?


Dierenarts in Badhoevedorp. Servicegericht en een teamplayer? Neem eens een kijkje en houd je huisdier gezond! Vaccinatie pup vanaf 2e dier. Talentee - dagen geleden - vacature opslaan - meer.


Gratis parkeren is mogelijk vlak bij de praktijk.

Op zaterdag is er van 10. Ik heb ergens gelezen dat er op korte termijn een dierenziekenhuis in Amsterdam zou komen. De DIERENAMBULANCE ( jawel ) gaat alleen nog naar het dierenziekenhuis Amsterdam, of je moet perse naar die laaienlichters van de spoedkliniek willen. De hond werd rond middernacht gevonden in de buurt van het asiel aan de Ookmeerweg. Omdat het asiel gesloten was, bracht de vindster de hond naar het dierenziekenhuis in Nieuw-Sloten.


Daar is de viervoeter dinsdagnacht verzorgd. Het dier is helemaal uitgedroog uitgehongerd en weegt nog maar . Friendly and caring staff, all our cats go here for checkups and vaccination. Heb tot nu toe meerdere klinieken gehad. Ben het meest tevreden over dierenkliniek Osdorp omdat iedereen meedenkt en meevoelt.


TranslateShow original text.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts