woensdag 22 oktober 2014

Triple glas dikte

Triple glas is al verkrijgbaar in een glasdikte van mm. Wilt u de allerbeste isolatiewaarde bereiken met glas? Ook voor driedubbel glas gel hoe meer u besteld hoe hoger uw korting. Drie platen achter elkaar, van ongelijke dikte met daartussen lucht laat minder geluid door dan platen.


Laten we beginnen met de voordelen van triple - glas in vergelijking tot.

Met isolerend dub- belglas is. Rechtstreeks vanaf de fabriek bij u geleverd. De drievoudige beglazing bestaat uit twee extra heldere glazen met een lage emissie (positie en 5) en een extra helder glas in het middel.


Driedubbel glas wordt ook wel triple glas of drievoudig glas genoemd. U-waarde, Glas compositie, Spouwdikte , Totale glasdikte. Triple beglazing bestaand uit bladen met dezelfde dikte floatglas levert in het algemeen geen betere geluidwerende prestaties op dan dubbelglas . Vaste klanten kopen met korting!


Wordt klant van XL-Glas en geniet een scherpe inkoopprijs.

De standaarddikte van het binnenglas is mm. Daarnaast speelt de oriƫntatie van transparante delen een rol. In deze factsheet beschrijven we enkele aanbevelingen voor de toepassing van drievoudig glas en bijpassende kozijnen. We ontlenen die aan ervaringen in. Met verschillende glasdiktes werkt triple juist beter.


Optimaal voor het tegenhouden van verschillende geluidsfrequenties dus ( diktes even uit mijn duim gezogen). Dat klopt deels want naar mijn idee werkt een dubbele spouw meer tegen dan je met 3 . HR of triple glas afhankelijk van grootte raam en kozijn dikte. Er bestaan verschillende beglazingstypes: enkel glas , dubbel glas , hoogrendementsglas en driedubbele beglazing.


De dikte van de glasbladen bepaalt de akoestische isolatie en de stevigheid van de beglazing. Oppervlaktes en glasdiktes triple glas. Opbouw 4-spouw -– spouw -tot mglasoppervlakte ​Opbouw 5-spouw -- spouw -tot mglasoppervlakte ​ Opbouw 6-spouw -– spouw - tot mglasoppervlakte ​Opbouw 6-spouw - – spouw -tot mglasoppervlakte ​. Met beperkte kosten energielasten verlagen en het energielabel verbeteren. In deze voor corporaties financieel moeilijke tijden zijn innovaties meer dan welkom.


Voor het eerst in jaren zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van . Blj triple glas is er over net algemeen een hoger name op thennrsche breuk dan bij dubbelglas Dit komt omdat de totale glasdikte die warmte ansorbeert groter is en door de twee Low-E coat:ngen‚ waardoor de temperaturen van spouw en middsnblad hoger oplopen De kans op thermische breuk hangt af van de opbouw . Triple hoogrendement driedubbel glas toegepast in huizen waar de rest van het huis ook energiezuinig is ingericht.

De warmte blijft in huis en je energierekening gaat omlaag. Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Ga dan voor nieuwe isolerende kozijnen met triple ( driedubbel ) glas.


Wil je alleen het glas vervangen? Het is nog best kostbaar vandaar hier de tips! Wat is nu driedubbel glas ? Enkel glas is gewoon enkel glas van vroeger.


Dubbelglas bestaat uit enkele glazen, met . Ook dubbelglas met drie ruiten, drievoudig glas, wordt steeds meer toegepast ( onjuist wordt dit vaak driedubbel glas genoemd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts