dinsdag 28 oktober 2014

Coatingvloer

Coatingvloer: industrieel. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De coatingvloer prijs berekenen wij door de oppervlakte en een aantal factoren.


Altijd de voordeligste prijs. Vraag onze vrijblijvende offerte aan. Een vloercoating bestaat uit een primerlaag en de afwerklaag.

Na droging wordt de coating afgeseald met een toplaag, die een matte of zijdeglans uitstraling geeft. Doordat er door de dunnere. U ontvangt dan een compleet pakket, waarmee u direct zelf aan de slag kunt met het aanbrengen van uw nieuwe coatingvloer.


Een coatingvloer is geschikt voor toepassing in winkels, kantoren, showrooms, fabrieken . STEPPAFLOOR COATINGS worden zowel op bestaande kunststofvloeren als direct op diverse minerale, houten en metalen ondergronden aangebracht. De afwerkingscoatings, aangebracht op reeds doorgeharde vloeren, zullen deze vloeren een verhoogde slijtvastheid en . Betaalbare vloercoating aan laten brengen door de specialist. Bent u als consument, woningbezitter of ondernemer op zoek naar een erkend applicatiebedrijf voor de aanleg van een oersterke en betaalbare vloercoating?

Onze coating vloer is een twee componenten bestaande vloer. Er wordt met een roller aangebracht. Daarom er is dunner dan een gietvloer maar veel goedkoper.


Het is van groot belang dat de coatingvloer wordt aangebracht op een nauwkeurig voorbereide ondergrond. Hoe beter het voorwerk hoe mooier het resultaat. Zeer onderhoudsvriendelijk en waterdicht. Deze vloeren worden veel gebruikt als designvloer in bedrijfsruimtes, kantorenruimtes en winkels. Er is echter een verschil met een gietvloer en dat is de dikte.


De epoxylaag wordt direct op de werkvloer aangebracht, door twee componenten te mengen. De applicatie van coatingvloer. Wij leveren uw nieuwe coatingvloer zeer snel op. Vind producten en specialisten. Vloercoating: het gemak van een.


U kunt uw vloer optimaal beschermen door er een coating overheen aan te laten brengen, een zogenaamde coatingvloer. Mooi, gemakkelijk in onderhou egaal en duurzaam. Een aantal aangename eigenschappen van de coatingvloer.


Deze vloer is een ondergrond die in de basis goed te vergelijken is met de gietvloer en tevens geschikt is voor zowel woon- als werkomgeving. Het verschil zit vooral in.

Ik ben met dit bedrijf in aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts