vrijdag 24 oktober 2014

Interieur haarlem

Van een mooie bank tot een toffe vaas of cactus. Het centrum van Haarlem heeft mooie woonwinkels waar voor elk interieur iets te vinden is. Wij hebben de leukste winkels waar jij en je huis blij van worden op een rijtje gezet.


Deze Scandinavische interieur met merken als Hay, Bloomingville, . Op zoek naar interieuradvies, interieurontwerp, hulp bij bouwplannen en bouwbegeleiding? Originaliteit, kwaliteit en elegantie vormen de rode draad van de residentiële en commerciële- interieurs die Stock ontwerpt.

De bewoners en het object zijn altijd het startpunt van de ontwerpen. Daardoor is elk interieur. Choc Studio Haarlem - modern chic interiors. Hiervoor werken wij samen met een professioneel netwerk aan specialisten.


Interieurwinkel in Haarlem. Als u bij Gaivota binnen loopt voelt u de unieke, inspirerende en warme sfeer. Daarnaast is kunt u ook terecht in onze webshop!


Home Stock biedt een bonte verzameling van nieuw meubilair, vintage en originele accessoires. Dit zorgt voor verrassende combinaties en een uniek interieur.

Voor een gratis oriëntatiegesprek mail of bel interieurstylist Haarlem. Neem uw tijd om rond te surfen op onze site en kijk vooral even op onze nieuws pagina waar de laatste projecten staan omschreven. ROMS ook voor uw meubels op.


Haerlems Bodem is een lokaal mediaplatform voor de inwoners van de regio Haarlem. Dagelijkse output van nieuws, actualiteiten en achtergronden. Design haarlem followers. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Vanaf volgend jaar kan je in Haarlem je wanen in de toekomst.


In woongebouw Tango huur je appartementen van circa m2. Bekijk hier de projectwebsite. YuconVR produceerde de plattegronden en de interieur impressies . De zolders waar het mout gemout wer zijn bewaard gebleven.


This file was provided to media Commons by the Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed as part of an image release.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts