dinsdag 30 september 2014

White wash parket

Voordelig whitewash parket koopt u bij ons! Wij hebben een uitgebreid assortiment whitewash vloeren direct uit de fabriek! Vraag snel uw gratis sample aan! Houten vloer white wash lakken?


U kunt kiezen uit doorschijnen, half doorschijnend en dekkend white wash.

Whitewash is een geweldige techniek om parket of houten vloeren een mooie uitstraling te geven. White wash parket en houten vloer. De kleur van het hout bepaalt bijvoorbeeld mede het eindresultaat.


Het whitewashen van een houten vloer is een flinke klus, maar wel prima zelf uit voeren. Het bespaart je bovendien een hoop geld. Lees hier het KlusWijs klusadvies voor het whitewashen van je vloer.


Kom je wel eens vaker bij een stel vrienden thuis en ben je dan altijd jaloers op hun mooie, whitewash houten vloer?

De white wash houten vloer is uiterst populair geworden in de afgelopen jaren en het is dan ook niet gek dat je zelf ook zo een mooie vloer wilt. Wist je trouwens dat je dit relatief eenvoudig zelf kunt doen? Parket schuren en whitewash U heeft ongetwijfeld veel plezier van uw parketvloer in uw woning, kantoor, winkel of horecagelegenheid. Hier vindt u onze weekaanbieding van een eiken lamelparket vloer.


Die twee behandelingen heeft gehad geborsteld en whitewash behandeld. Zeer geschikt voor houten vloeren, parket en trappen. Dit vtwonen parket white wash geolied m² bestaat uit een basisplank die is voorzien van een eiken toplaag met whitewash geoliede afwerking. De prachtige whitewash vloer geeft je woning een zeer eigentijdse uitstraling.


De whitewash bewerking zorgt voor een blank witte uitstaling. Tevens verminderd de whitewash. Eiken houten vloeren kun je uitstekend kleuren met kleurolie. Je kunt je vloer een metamorfose geven.


We laten je in deze klusvideo zien hoe je je vloer voorziet van blackwash. Ik heb een tip voor mensen met een white wash parket. Is uw vergeelde houten vloer met kale plekken, krassen en deukjes aan renovatie toe?


Blaas uw vloer nieuw leven in en geef deze een andere kleur!

Denk bijvoorbeeld aan een white - of greywash uitstraling. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom. BOEK NU EN PROFITEER TOT KORTING!


Whitewash eiken lamel parket 19cm breed nu €pm2magazijn leegverkoop bij bebo parket ! Nu een a kwaliteit lamel parket te koop met een eiken toplaag van ongeveer 2mm erop. HG vloerolie white wash (HG product 61) is een voedende olie, speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. Hierdoor krijgt het de unieke eigenschap de originele houtstructuur te accentueren door een witte tekening te geven in de nerven en noesten, maar ook te beschermen tegen vuil, vlekken en uitdroging . Helaas is het niet of vrijwel onmogelijk om elke houtsoort aan te kleuren nadat het parket geschuurd is.


Het pigment wat wordt toegevoegd moet namelijk in de structuur van het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts