woensdag 24 september 2014

Curved tv aan de muur

Vergelijk een curved tv met een platte tv. Platte televisies en toestellen met een gebogen scherm verschillen niet zoveel van elkaar. Houd er dan rekening mee dat de zijkanten van de tv verder van de muur af staan dan het midden.


Bij de zoektocht naar een nieuwe (high end) TV merkte ik dat ik automatisch aan het kijken was naar de toestellen met een vlak scherm. Toen ik erover nadacht kwam dit voornamelijk door de gedachten dat ik het niet voor me zie dat een curved TV ook aan de muur kan hangen. Ik heb nu een jaar oude .

Niet alleen onze platte schermen kun je strak aan de muur ophangen, ook onze Curved TV modellen komen zo heel mooi uit. Wel raden we je aan te kiezen voor de afzonderlijk verkrijgbare No Gap Wall Mount. Met deze slimme muurbeugel is er. Een curved televisie is een licht gebogen scherm.


Hierdoor lijkt het of de beelden u omringen en wordt u nog dieper meegenomen . Vrijwel alle tv -beugels die geschikt zijn voor standaard televisies kunnen worden gebruikt voor een Curved televisie. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de afstand tussen de televisie en de wand. Omdat de televisie licht gebogen is, is het verstandig een aantal centimeter tussen de beugel en de muur vrij te .

Spring naar Aan de muur - Lees meer over andere tv -soorten. Welke aansluitingen heb ik nodig? Wat zegt schermfrequentie? De vraag is alleen: waarom zou je dit willen? De maximale VESA maat is.


Als je dure LCD-schermen gaat ophangen aan de muur wil je er zeker van zijn dat het scherm niet los komt. We zijn een hele lange tijd op zoek geweest naar een nieuwe TV. De technologie gaat tegenwoordig zó snel.


De kijkhoek bij een televisie is sowieso belangrijk om ten volle van een goede beeldkwaliteit te kunnen genieten, . Deze Curved TV muurbeugel is voorzien van een kabel gekleidingssysteem, waardoor je de bekabeling netjes zonder problemen naar de muur kan brengen. Het maximale draagvermogen is kg, iets dat . Wil je je televisie ophangen aan de muur , dan ziet dit er met een gebogen scherm ook even anders uit. Niet iedereen zal daar even van zijn . TV Formaat: tot en met Inch. Handleiding, schroeven en pluggen.


Samsung, LG en Sony verkopen ze als eerste. Te veel van langszij naar een Curved TV kijken geeft immers sneller storende beeldvervormingen.

Recht tegenover het scherm plaatsnemen is bij dit type televisie dus extra belangrijk. Dat is een van de redenen waarom een Curved TV aan de muur bevestigen niet altijd evident is. Een scherm monteren aan een stenen of betonnen muur is geen probleem. Een holle gipswand is vaak opgebouwd uit een houten frame waar de gipsplaten om gemonteerd zijn.


Een Curved TV haalt de bioscoopervaring naar je eigen woonkamer! De kijkhoek in combinatie met het gebogen beeldscherm zorgt dat met een curved televisie je kijkervaring verbetert. Volgens LG zijn er maar weinig consumenten die hun tv aan de muur ophangen. Veel minder mensen maken gebruik van die mogelijkheid dan we aanvankelijk hadden gedacht. Daarmee bespaar je waardevolle ruimte in de woonkamer.


Geen functionaliteit gekozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts