donderdag 25 september 2014

Vloerbedekking putten

Het mooiste tapijt in Putten. Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Het kan vrijwel overal worden gelegd.


En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht.

De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water . Sinds die tijd is het bedrijf binnen onze familie voortgezet, ik ben de derde generatie. Vloerenhuis een naam die garant . Bent u op zoek naar een nieuwe vloer of raambekleding voor uw (nieuwe) woning ? Hoogwaardige vloerbedekking bij Hatibo Putten. Specialist in leggen, verwijderen, reinigen en schoonmaken van uw tapijt.


Natuurlijk wilt u niet dat op uw mooie, met zorg uitgekozen vloerbedekking slijtage te zien is.

Neemt u dus voldoende tijd om de juiste vloerbedekking uit te zoeken, bij de juiste ruimte en het gebruik daarvan. Kom langs bij Decokay Dooijewaard in Ermelo en wij helpen u bij het maken van die soms lastige keuze. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren, natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren, siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt. De te stofferen ruimte dient verwarmd (circa 18°C) te zijn en uw oude vloerbedekking verwijderd.


Naast een vloerbedekking vind je ook vloerkleed en tapijt, groothandel in meubels, vloeren, meubels, woonaccessoires. U bent van harte welkom in onze winkel in Putten of Genemuiden. Hier kunt u zelf de laatste mode bekijken en u overtuigen van ons ruime assortiment!


U vindt hier niet alleen circa 10. RESTYLING VAN UW HUIS, KANTOOR OF ANDER GEBOUW. Van uw huiskamer, kantooromgeving of andere ruimte?


Of wilt u de buitenkant van uw huis of . Ons assortiment varieert van zowel kwalitatief als scherp geprijsd vinyl vloerbedekking. Vanuit regio Putten weet men ons met regelmaat te vinden voor ons uitgebreide . De vloer is de fundering van je interieur.

Wij maken een onderscheid in harde vloerbedekking zoals vinyl, laminaat, hout en PVC of zachte vloerbedekking zoals tapijt en karpetten. Ook traplopers en schoonloopmatten behoren hierbij tot de mogelijkheden. Informatie over De Graaf Woninginrichting V. Alle vloerbedekking bedrijven uit Putten. Vermeld ook gratis uw vloerbedekking bedrijf. Met duizenden vierkante meters op voorraad helpen we u ook.


Nieuwe collectie Green-Flor pvc-vloeren. De collectie van Green-Flor is aangevuld met nieuwe houtdesigns. Zowel landelijke vloeren, als stoere, moderne vloeren zijn nieuw op de markt gebracht. De nieuwe collectie overgordijnen en vitrage van Kobé .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts