maandag 22 september 2014

Moderne trappen

Genico biedt een ruim aanbod aan moderne trappen en design trappen: zowel rechte trappen als bloktrappen en zwevende trappen. Een moderne trap is waar u naar zoekt? Dan bent u bij AA Trappen aan het juist adres. Laat u door ons adviseren!


Meer ideeën over Leuningen, Trappenhuis ontwerp en Trap ontwerp. Een strak metalen trap of toch liever warm hout?

Hier vind je het allemaal! Ze verrijken kantoren, winkels, maar ook woningen. Bekijk de voorbeelden op onze website. Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe trap?


Ontdek dan deze moderne trappen , ontworpen door toparchitecten. Een designtrap naadloos geintegreerd in uw interieur. Diamond-white detail Vroeger was een trap enkel iets functioneel, nu maakt hij deel uit van het interieur.


Meer zelfs, een moderne trap met een modern design is bijna een minimalistisch kunstwerk in de hedendaagse interieur ontwerpen. Bij Designsteel Vergeert .

Vooruitstrevend design gecombineerd met kwalitatieve materialen. Dan is de plaatsing van een moderne trap uit onoverkomelijk. Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must.


Herco heeft een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden voor elke stijl die u in gedachten heeft! Welke design trap u ook kiest, bij De Vries Trappen bent u verzekerd van een design trap met stijl, passend in de sfeer van uw woning en uw manier van leven. U bent verzekerd van een trap die past bij uw woning en uw manier van leven. Niet iedereen heeft de luxe van een trap in zijn of haar eigen huis. Is dat wel het geval, is het een nogal aanwezig en esthetisch belangrijk ding.


Ter inspiratie hebben fantastische moderne trappen voor je op een rijtje gezet. Design trappen ontwerpen ligt ons als gegoten. Veertig jaar ervaring garanderen een doorgedreven technische én esthetische knowhow. Met een getraind oog voor vormelijk perfectionisme ontwerpen we design trappen die naadloos aansluiten bij de stijl waarin u bouwt of . Geen eenvoudige, recht toe recht aan trap ? Een trap , toch vaak het eerste dat je ziet.


De trap is als het ware de ruggegraat van je woning. Moderne en exclusieve design trappen. Rond de trap zijn alle vertrekken opgebouw en krijg je toegang tot de andere verdiepingen.


Het hoeft dan ook geen betoog dat de trap de nodige aandacht mag . De beste keuze voor uw woning of bedrijfspand hangt af van de mogelijkheden binnen de ruimte, van het interieur en natuurlijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne . Een hedendaags en modern interieur vraagt om een uniek ontwerp waardoor de trap vaak als eyecatcher in het middelpunt van de belangstelling staat. Materialen en technieken worden vaak gecombineerd en bepalen zo het uitzicht van de trap. Veel gebruikte materialen zijn: massief hout, verlijmde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts