donderdag 25 september 2014

Vloer bestellen

Maar u bent ook van harte welkom om langs te komen bij onze winkel in Assen! Wilt u een houten vloer bestellen bij ons? Het kan gemakkelijk via de webshop. Scroll naar onder om ons volledige aanbod houten vloeren te bekijken. U bent bij ons aan het juiste adres voor scherpe prijzen voor eerlijk hout (FSC).


Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal.

Ook kunt u er voor kiezen om uw houten vloer . Bekijk nu het ruime assortiment. Van laminaat tot vloerkleden en van plinten tot ondervloeren. Alles voor jouw ideale vloer vind je in het uitgebreide assortiment vloeren van Praxis. Snelle levering van Laminaat, PVC en Houten vloeren. Laat u inspireren door de laatste vloeren trends.


Nu met het gemak van online kopen. Vloeren online en offline kopen?

Het ijzersterke kunststof is zeer stabiel, sterk, geluiddempen vochtbestendig en eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Onze GRATIS vloerstalenservice helpt u om comfortabel vanuit uw eigen thuis een nieuwe vloer te kiezen. U kunt tot maximaal vloerstalen kiezen waarin u geïnteresseerd bent, waarna deze GRATIS naar u worden toegestuurd. De stalen zijn 10x10cm en groot genoeg om een realistisch beeld te geven.


De bestelmogelijkheden zijn: 1. U bestelt alleen een vloer en wij leveren deze bij u thuis af. PVC vloeren bestellen die in de webshop aanwezig zijn. Een parketvloer van eiken hebben wij ook in diverse tinten en modellen. De vloer wordt door een lokale transporteur bij u . De planken verschillen bijna niet van origineel houten planken. De legging is heel eenvoudig door het kliksysteem.


U kunt bij ons ook terecht voor producten die nodig zijn voor de afwerking. Zo kunt u eiken plinten bestellen voor bij de parketvloer. Onze vloeren geven stijl en warmte aan uw woning.


Wij hebben onder andere bamboe parketvloeren . Uw ervaring toevoegen: schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts