dinsdag 30 september 2014

Heroal mini e

De RS( Mini E ) is al vele jaren de kwaliteitsstandaard van de firma Heroal. Door de dikke aluminiumlaag en stevige schuimvulling hebben de lamellen een hoge stabiliteit. Door de goede windbelasting waarden is het rolluik ook zeer geschikt voor locaties met hoge windbelasting zoals een dakkapel of een woning aan . Ideaal wanneer er weinig ruimte aanwezig is.


Dit bekende rolluik van Heroal is verkrijgbaar met verschillende kleuren lamellen, zonder meerprijs.

Geadviseerd door ons voor de meest gangbare ramen, tot 8m2. Goede wind bestendigheid. De Mini - E lamel met dubbele laklaag zijn minde. Heroal rolluik mini E ofwel de RS3 een hoge stabiliteit maar dan voor een bodemprijs. Super rolluiken van rolluiken-discount.


Kleine rolluiklamel met hoge weerstand tegen windbelasting. De geringe dekbreedte van mm maakt de heroal RS – de kleinste rolluiklamel van het systeem – zo sterk. We mogen dus wel zeggen dat we van de hoed en de rand weten.

Rolluiken maken wij al meer dan jaar. Otra Vez levert een topkwaliteit tegen lage prijzen. Heroal mini - E wordt gebruikt in onder andere Verano RVrolluiken. Deze lamellen zijn zeer solide en toch compacte lamellen.


Voer de afmetingen in, bepaal de uitvoering zoals u die wenst en u ziet direct wat het rolluik kost. Dat is de prijs zonder montage. Plaats uw bestelling in de winkelmand. Doe dat voor elk rolluik opnieuw.


De Heroal HK8is een kwaliteitsrolluik die verkrijgbaar is tegen een aantrekkelijke prijs. Toch is de Heroal HK8een . De goede werking op het gebied van veiligheid en (geluids) isolatie komt voort uit de degelijke dikke lamellen waaruit het rolluik is opgebouwd. Laat de kleur van de lamellen . Direct online te bestellen, snelle levering.


Heroal Mini E rolluiken, de mercedes onder de rolluiken. Het rolluik voor hoge windbelastingen. Met name voor gebieden met een hoge windbelasting is de heroal RS een veilige rolluikoplossing. Wanneer u waarde hecht aan een kwalitatief hoogwaardig rolluik, samengesteld uit de beste materialen, dan kiest u voor de Mini - E.

Mini - E bestaat uit sterke, dubbelwandige aluminium lamellen voorzien van een PU- schuim ter isolatie. ALLES WORDT OP MAAT VOOR U GEMAAKT tussenliggende maten naar boven afronden. Dan kiest u tussen voorzetrolluiken, opbouwrolluiken of inbouwrolluiken.


Het is een divers merk die vele . He Heroal RS rolluik is voor 1 opgebouwd uit Heroal materialen. Zeer geschikt voor gebieden met een hoge windbelasting. Dit rolluik kenmerkt zich namelijk door een hoge stabiliteit en uitstekende windbelastingswaarden. De lamel voldoet aan weerstandsklasse voor elementbreedten tot 2cm.


De lamelsoort RSwordt vooral in de zuidelijke provincies ook wel mini E genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts